Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2562
Players nickname
Offender_Johnson
Administrators nickname
Coa Petrovic
Date
Jan 20, 2022
Time
17:36
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/40644/

Offender

Forum Concent Creator
Player
E ovako doticni mi je odbio zalbu jer navodno nema puske na glavi..
kao sto sam rekao lisice umeju da se zbagaju i ne znamo da li su mu postavljene i decko je hteo na sekundu da ih skine i vrati (lepo se vidi da nije ni rekao da skida iz tog razloga) a on je to iskoristio kako smo mi mogli da znamo da ce on taj trenutak iskoristi?
znaci ukoliko me u rl hapse i skinu mi lisice zbog npr "pisanja" jer ja tu treba da uvatim sprint i ako je oko mene pola policiske stanice sa punom ratnom opremom??

Offender

Forum Concent Creator
Player
admini slobodno mogu da testiraju kada se izvuce iz auta lice da lice stoji bez lisica ... i ako ih ima ... decko ocito nije bio siguran jesu li mu bile postavljene lisice ili ne

Tim_

Cry more but Marabunta still on top
Player
Kad se izvuce iz auta jos uvek ima lice lisice samo sto nema ona animacija, prvo malo duze budi u sahpu da usavrsis igru kao pd na ovom serveru. Ako ti je toliko stalo da me jailas slobodno imam prime svakako :D a to sto ste vi da ne kazem smotani i ne umete da me stavite u vozilo 25 minuta to je vas problem.

Offender

Forum Concent Creator
Player
nemoj da se pravis pametan dobro znas da sam mislio animacije od lisica..

+ zelim da se doticni kazni posto nije pitan zalba nije na njega vec na admina za odluku donesenu u vezi njega

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Postovanje, na 2:21 igraca je odvezao ID 817 pa je on uzeo za pravo da ga pustate s obzirom da mu niko nije drzao puske na glavi samim tim kad ste zapucali stao je, tako da je admin donio ispravnu odluku. Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom