Uvazeni adinistrator Jerry Thompson je odbio kompletnu zalbu. Tacnije formular je sav regularan ali je video kraci od minute (traje 20 sekundi) ali se na video snimku jasno cuje kako ID: 6790 psuje majku sto je uzasno iz razloga sto nikad ne znate u kakvoj je ko situaciji i da li neko uopste ima roditelje. Ja sam se nasao itekako uvrijedjen zbog toga i objavio to a pomenuti administrator je to hladno odbio nerazmisljajuci kako neko moze podnijeti takvu groznu uvredu. Smatram da he admin bio tu i cuo sta je ovaj koga ne znam ni kakvim imenom da nazovem rekao za tih 20 sekundi da je cuo samo cetvrtinu banovao bi ga odma ali nazalost nije i ja sam odvojio remena da se pomenuta osoba kazni za tu groznu stvar koju je rekao i administrator Jerry je to odbio. Ovo nije neka sitnica poput PG-a pa da te i nije briga da li ce taj neko dobiti sat demorgana ili neka obicna glupost u igri, ovo je veca stvar. Jer ne znam zasto bi bilo koji igrac dozvolio da ga neko nebitan vrijedja na ovakav nacin. Ne razumijem kako se administrator nije stavio u moju situacijiu i pogledao to sa te strane. Mislim da ovo nema smisla i da se ovo mora kazniti!!! Ostavio sam link od zalbe da pregledate i na snimku se jasno cuju grozne uvrede od pomenutog ID 6970! Nadam se da cete analizirati situaciju sa svih strana i donjeti ispravnu odluku jer ovo stvarno nema smisla!