By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ne smete da koristite puteve kojima se ne moze pristupiti kada udjete u krugsta je ovde skrseno pravilo ? sto stojim na mostu? u krugu unutra gde se dogadja event jos sam te pustio da me hitas prvi i pao sam a ti kacis ovo na forum nerazumem ajde da sam te ubijo ili nesto slicno ...
ako je zabranjeno onda smanjite krug i problem je resen, dzabe se prepirete po forumu.Ne smete da koristite puteve kojima se ne moze pristupiti kada udjete u krug
To isto radite i na mapi snimanja filma
ne prepire se niko vi dzabe pisete to je zabranjeno vi ste prekrsili curator ce odluciti ...ako je zabranjeno onda smanjite krug i problem je resen, dzabe se prepirete po forumu.
Nauci pravila pa onda pitaj sta je "skrseno" pravilosta je ovde skrseno pravilo ? sto stojim na mostu? u krugu unutra gde se dogadja event jos sam te pustio da me hitas prvi i pao sam a ti kacis ovo na forum nerazumem ajde da sam te ubijo ili nesto slicno ...
znam ja gdje mogu da se popnem al je zabranjeno i zasto bi krsio pravilada nebi smelo ne bi bijo part game ane razumem sto se ljutis i pravis adminima poso sa djabe kad mozes da se popnes kod mene gore ne bi bijo krug tu mogu da ti pokazem put gd emozes da se popnes isto ko i ti na krovu brate moj