Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Krsenje pravila porodica | Legijon Anonymus

Status
Not open for further replies.
Your ID
5220
Players nickname
Cofi Smith
Suspect ID
2722
Date of violation
Jan 21, 2022
Time of violation
7:20
Proofs
https://youtu.be/HrFtgV4w5AI

Cofi

Player
Player
sve na pov lik kog sam ubio gore na auto putu je sef familije Legijon Anonymus...

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • (Ostavljam ovu zalbu Curatoru Neformalnih Organizacija)

ILegija

Player
Player
sta je ovde skrseno pravilo ? sto stojim na mostu? u krugu unutra gde se dogadja event jos sam te pustio da me hitas prvi i pao sam a ti kacis ovo na forum nerazumem ajde da sam te ubijo ili nesto slicno ...

Jamy Diesel

Player
Player
sta je ovde skrseno pravilo ? sto stojim na mostu? u krugu unutra gde se dogadja event jos sam te pustio da me hitas prvi i pao sam a ti kacis ovo na forum nerazumem ajde da sam te ubijo ili nesto slicno ...
Ne smete da koristite puteve kojima se ne moze pristupiti kada udjete u krug
To isto radite i na mapi snimanja filma

gisa

Player
Player
Ne smete da koristite puteve kojima se ne moze pristupiti kada udjete u krug
To isto radite i na mapi snimanja filma
ako je zabranjeno onda smanjite krug i problem je resen, dzabe se prepirete po forumu.

ILegija

Player
Player
i ja mislim da je jasno ako je krug toliki mozes da se kreces de oces u krugu ti mozes do mene i ja mogu do tebe da stignem lagano a sto vi neznate put sta da vam radim ja neznam stalno nesto kacite bna forum bezveze dajete ovim ljudima da rade poso za nista ...

Cofi

Player
Player
ako je zabranjeno onda smanjite krug i problem je resen, dzabe se prepirete po forumu.
ne prepire se niko vi dzabe pisete to je zabranjeno vi ste prekrsili curator ce odluciti ...

Stefan Yeager

🥷🏿
Player
Nauci pravila pa onda pitaj sta je "skrseno" pravilo

ILegija

Player
Player
da nebi smelo ne bi bijo part game ane razumem sto se ljutis i pravis adminima poso sa djabe kad mozes da se popnes kod mene gore ne bi bijo krug tu mogu da ti pokazem put gd emozes da se popnes isto ko i ti na krovu brate moj

Cofi

Player
Player
da nebi smelo ne bi bijo part game ane razumem sto se ljutis i pravis adminima poso sa djabe kad mozes da se popnes kod mene gore ne bi bijo krug tu mogu da ti pokazem put gd emozes da se popnes isto ko i ti na krovu brate moj
znam ja gdje mogu da se popnem al je zabranjeno i zasto bi krsio pravila

Nikola Obama

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID (2722) dobit će kaznu za (Pravilo događaja 1.18)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom