Cofi kad je prosao zabagovao je vrata , te se vidis iz desnog coska , da si odmah gledao video bi ga onde na brdu , vece je pitanje odakle je Vajio Djingos ubio ovog Boza ,
Igrac 4760 je obrisao snimak i ja sam, jer smo smatrali da je sve bilo cisto i da nema potrebe da nam se toliki file zadrzava u kompjuteru, ali sam ja uspeo da nadjem POV u kanti, gde se vidi kako ja prvi hitam igraca sa ID198 pa zatim igrac 4760. U pitanju je sync, njemu su vrata zatvorena, dok se na mom POV vidi da su vrata otvorena, i samim tim to ponistava opciju da je cheat. POV link (ne znam zasto se igrica mnogo slabo cuje): Grand Theft Auto V_2022.01.22-02.20_clip_1 . Njegova greska je sto je obrisao POV ali stvarno smo smatrali da je sve bilo cisto i ako je moguce da igrac dobije minimalnu kaznu jer ponavljam, iz nase perspektive je sve bilo cisto.
POV ne posedujem nažalost sam ga obrisao. Inače uvek snimam ovakve akcije tako da ne bih upao u neki ovakav problem, naravno pravila su ista za sve jer ne posedujem svoj POV dobiću ban na 30 dana bitno mi je jedino da se ustanovi da nikakav cheat nije u pitanju.
U potpunosti zaslužujem ban jer nisam smeo dopustiti da obrišem tako bitnu stvar.
Hvala administraciji na razumevanju.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.