Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4713
Players nickname
bozo carryu
Suspect ID
7906
Date of violation
Jan 22, 2022
Time of violation
2.40
Proofs
https://youtu.be/i1hhFpysZ5g

Evion White

Player
Player
Kao sto vidite u klipu, igrac je otisao u kucu dok sam ga pucao. Kuca se koliko znam smatra green zonom.
pre nego sto reportas nekoga na Forumu.. trebas da stavis cjeli POV a ne da editiras kako tebi pase !! moj POV dolazi !!

Evion White

Player
Player
oh ti si samo tužan 1 tip je popušio cijelu tvoju obitelj pa ste dečki morali nlr da me ubijete?
ma poznat si ti po Forumu znamo koj Toxit igrac si ti svako se zali na tebe.. skoro svaki dan te prijavljaju ! imam ja dosta POV od tebe kako resetas igrace po Blackmarketu i pucas u greenzone.

Cupido Prada

Vibing
Player
Bas tako pucao si na celu porodicu i to sam! RPS i to u green zoni
pucati u gz? scripley u dont uzeti štetu u gz uff ukloni imunitet u svojoj kući i možemo vidjeti i prestati plakati. oh ti si bio taj koji nam je došao plačući da nas ne napadne? hahahah nastavi plakati bozo

Evion White

Player
Player
Postovani Admini !
ovjde imate Situaciju kako igrac ID 4713 bez razloga dolazi vrijedja i onda izlazi iz Greenzone i Puca u Greenzone da nas Ubije !!

odradio je RPS i RDM

Evion White

Player
Player
nakon toga kad nas je igrac ID 4713 ubijo, usao nam je u Porodicnu Kucu da nas jos i dalje pobije.. pa sam mu ja to uzvratio jer nisam imao drugo rijesenje da ga Kaznimo!!

Evion White

Player
Player
i ovjde imate Combatlog od ovog TOXIT igraca koj je jako poznat za njegovo Toxisistcno ponasanje na Balknaskom Serveru.

(ja se izvinjavam za moj Sound neznam ni ja sam zasto samo mene Snima)

unpared se zahvaljujem !

Cupido Prada

Vibing
Player
i ovjde imate Combatlog od ovog TOXIT igraca koj je jako poznat za njegovo Toxisistcno ponasanje na Balknaskom Serveru.

(ja se izvinjavam za moj Sound neznam ni ja sam zasto samo mene Snima)

unpared se zahvaljujem !

kad sam se srušio nakon što sam se prijavio rekao sam administratoru sve da sam se srušio i bio sam u zatvoru i nemoj rezati dio najgore montirani video koji sam ikada vidio objavom cijelog pov kad sam te ubio prvi put bcz kada si pucao na mene? a kad sam pucao na tebe u trci u kuci? hmmm to možete vidjeti u mom pov

Alex Ackerman

𝐿𝑜𝓃𝑒𝓁𝓎 𝒫𝑒𝓇𝓈𝑜𝓃.
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Zalba je povucena.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom