Kao sto vidite u klipu, igrac je otisao u kucu dok sam ga pucao. Kuca se koliko znam smatra green zonom.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pre nego sto reportas nekoga na Forumu.. trebas da stavis cjeli POV a ne da editiras kako tebi pase !! moj POV dolazi !!Kao sto vidite u klipu, igrac je otisao u kucu dok sam ga pucao. Kuca se koliko znam smatra green zonom.
moj pov nije uređen je potpuni pov koristim gforce i g force štedi 5 min video i snimam kada je potrebnopre nego sto reportas nekoga na Forumu.. trebas da stavis cjeli POV a ne da editiras kako tebi pase !! moj POV dolazi !!
Bas tako pucao si na celu porodicu i to sam! RPS i to u green zonioh ti si samo tužan 1 tip je popušio cijelu tvoju obitelj pa ste dečki morali nlr da me ubijete?
ma poznat si ti po Forumu znamo koj Toxit igrac si ti svako se zali na tebe.. skoro svaki dan te prijavljaju ! imam ja dosta POV od tebe kako resetas igrace po Blackmarketu i pucas u greenzone.oh ti si samo tužan 1 tip je popušio cijelu tvoju obitelj pa ste dečki morali nlr da me ubijete?
pucati u gz? scripley u dont uzeti štetu u gz uff ukloni imunitet u svojoj kući i možemo vidjeti i prestati plakati. oh ti si bio taj koji nam je došao plačući da nas ne napadne? hahahah nastavi plakati bozoBas tako pucao si na celu porodicu i to sam! RPS i to u green zoni
kad sam se srušio nakon što sam se prijavio rekao sam administratoru sve da sam se srušio i bio sam u zatvoru i nemoj rezati dio najgore montirani video koji sam ikada vidio objavom cijelog pov kad sam te ubio prvi put bcz kada si pucao na mene? a kad sam pucao na tebe u trci u kuci? hmmm to možete vidjeti u mom povi ovjde imate Combatlog od ovog TOXIT igraca koj je jako poznat za njegovo Toxisistcno ponasanje na Balknaskom Serveru.
(ja se izvinjavam za moj Sound neznam ni ja sam zasto samo mene Snima)
unpared se zahvaljujem !