Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Karlo Karter

Player
Player
Ime naše porodice: Vukodlaci
Leader porodice: Karlo Karter | 2881
Broj kuće porodice: 87
Discord Leadera Porodice: Karlo#2526
Link foruma od vlasnika porodice je: Karlo Karter

TbG7V6V.png

ISTORIJA PORODICE:
Davne 90's godine kao mali dečkić iz južnog grada Los Santosa gledao sam kako ljude stiže nemaština u gradu i krvoproliće među hudovima. Pitao sam se čemu sve to vodi takva nesuglasnost između njih. Pokušavao sam da svhatim zašto ne nađu kompromis između obostranim hudovima i žive u miru. Godina za godinom su prolazile i ja sam postao sam svoj čovek bio sam zapošljen kao farmer, ali na crno. Sve dok nisu došle policijske i inspekcijeske snage da izvrše rutinsku kontrolu i provera dokumenata. U to vreme sam imao jednog dobrog druga na poslu farmera kome sam imao puno poverenje u njega za sve sto mi je trebalo. Policijske i inspekcijske kontrole su pronašle kod mog tada dobrog prijatelja nelegalne stvari kao pravi prijatelj ja sam uskocio u svu tu šemu sa njim i rekao da je to zapravo bilo moje njega su pustili, a mene odveli u zatvor. Mesecima u hladnoj tamnici između četiri zida razmišljao sam kako zaraditi za da stanem na noge. U zatvoru sam upoznao jednog nabildanog brku i otkrio mi je tajnu kako zaraditi novac za kratko vreme. Ja sam bio ne tako zreo da nepoverujem u te njegove priče. Ponudio mi je da kad izadjem iz zatvora da budem njegova desna ruka. Naravno ja nisam imao druge no da prihvatim njegovu ponudu. Posle izlaska iz zatvora čekala su me dva istetovirana momka u crnom džipu i pošli smo meni nepoznatom pravcu. Nakon nekoliko sati vožnje kolima uspeo sam uočiti kroz prozor da uopšte ne idemo prema gradu Los Santos-u. Pitao sam vozače "kuda idemo" oni su samo ćutali i pogledali se preko ramena. Nakon par sati vožnje stižemo do kuće od porodice Bendiks u kome sam se ja trebao pridružiti. Atmosvera je bila napeta iz dana u dan i sve gora po mojoj strani. Onda nakon nekog vremena upoznajem jednog dobrog momka po imenu "Gamsi Jarac". Pomogao mi je da stanem na noge što se tiče finansije. Držali smo se zajedno sve do zadnjeg dana kada smo pročuli da spremaju na nas dvoje atentat. Istog trenutka smo uzeli sve što smo imali i pobegli u grad Los Santos. Tamo nismo imali ničega radili smo dva posla i u međuvremenom smo trgovali oružjem, nelegalnim supstancima i autima kako bi došli do malo novca. Stanovali smo u jednoj maloj kućici kako ne bi bili na ulici. Tako smo upoznali dosta otkupljivača tim nelegalnim stvarima i postali ubrzo milioneri. Razmišljali smo kako udvostručiti novac pa smo ja i moj drugar Gamsi Jarac kupili vilu na istočnoj strani VineWood-a i ubrzo posle toga kupili biznis. Imali smo dosta novaca koji je bio u budžetu i razmišljali smo osnovati svoju porodicu po imenu "Vukodlaci" to je bio jedan veoma ozbiljan korak i potez za nas dvojicu. Pridošli su veoma ozbiljni momci širom države puni nezadovoljstva u bivših porodica. Odlučili smo da se osvetimo svakome ko je uradio nešto protiv nas i u stanju smo da dejstvujemo po potrebi istog!

POSLOVI PORODICE:
Poslovi porodice se dele na legalne i nelegalne poslove.
Takođe što se tiče i poslova porodice plantaža, farma i naftna bušotina.

CILJ PORODICE:
Porodica "Vukodlaci" ima više ciljeva za blisku budućnost, proširili smo članstvo tako da sa tim ide i veća porodična kuća sa više parking mesta, kupili smo veliku kuću na "zapadnom VineWood-u" koja poseduje i heliodrom. Nakon toga dolazi i porodični biznisi kao deo porodičnog posla koji je i relativno blizu ostvarenja. Pripremamo se i za razne događaje koje bi nam omogućila neformalna organizacija, trenutno smo na rangu porodica 21. i imamo u cilju da dođemo do samog vrha!​
PORODICNI RANKOVI:

Rank 1: N. Stenad
Rank 2:
S. Vukovi
Rank 3:
P. Omega Vuk
Rank 4:
G. Beta Vuk
Rank 5:
V. Alfa Muzjak

Pravila Porodice:
1
. Poštuj svakog člana porodice bez obzira na rank.
2. Pomaganje drugim članovima.
3. Zabranjeno praviti probleme.
4. Strogo je zabranjeno krađa stvari iz auta/skladišta!
5. Pri vraćanja vozila u garažu napuniti rezervoar vozila!
6. Poštuj pravila grada!​
7. Strogo zabranjeno vređanje i omalovažanje bilo kojeg igrača na serveru.​

Nikola Obama

Player
Player
Pozdrav,

Prihvatam vašu neformalnu organizaciju hvala za apliciranje,
uživajte i nemojte kršiti server pravila i ne idi te protiv server skripti.
Prebačena sa prošlog lidera
Neformalna organizacija će vam biti data u roku od 24 sata u igri i na diskordu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom