By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!o kakvoj celoj situaciji ? 2 Dokaza svaki od minut po pravilima, vidi se jasno CR sa njihove strane... Nemam ni jedan drugi povNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji
Objavio si video kad su u toku jurnjave,okaci od pocetka gdje su prvo krenuli da te zaustave.o kakvoj celoj situaciji ? 2 Dokaza svaki od minut po pravilima, vidi se jasno CR sa njihove strane... Nemam ni jedan drugi pov
2.Video je cist primer sta mozes da dobijes kada naglo zakocis ne znam sta se zalis kada naglo zagocis????pov 1 :pov 2:
Jedino sto ja vidim je da si ti 16000 idJedino sto se ovde vidi to je da lik koristi redux koji je zabranjenn koliko ja znam
Nisam se zadrzao ni 2 sekunde na pumpi isao sam po clana. A vas ocigledno boli sto vam uzimamo 500+k dnevno u puskamaKoliko mogu primetiti, već 3 žalbe sa tvoje strane su postavljene na nas koje su besmislene.
Dođete ispred HQ, baitate da izađemo, pucamo se i tražite najmanju grešku kako bi smeštali warnove.
Što se tiče ove žalbe što mogu primetiti jeste da obe strane ne znaju voziti auto. Ne može biti CR ako ste u punoj brzini i ti naglo zakočiš i čovek se zakuca u tebe, jednostavno je neizvodljivo da se čovek u vozilu sa 200km/h zaustavi intant na to kočenje.
Kada admin bude pregledao žalbu molim da obrati pažnju na POV 1 i pogleda vožnju ID 8806 člana njihove porodice takođe.
Takođe POV2 00:25 bežanje u Green Zonu (pumpa) dok te iza jure 4 auta i onda ovaj CR pri izlasku iz pumpe.
Molim admina da pročita i da saknkcioniše obe strane ako je potrebno. Hvala.