Osnivac porodice: Hasim Berisha (ID:15362)
Broj kuce: ID 485
Discord osnivaca: Djordje#1964
Forum link osnivaca porodice:
Istorija porodice: Moj ujak Skender Berisha,osnovao je porodicu davne 1990. godine na Kosovu.Ja sam odrastao kraj ujke,ujak se bavio ilegalnim poslovima.Prevozom droge,otmicama,ubistvima i slicno od njega sam naucio kako voditi porodicu,jednog dana je ujak dobio pouzdanu informaciju da ce policija raspisati poternicu za nama.Pa smo se preselili u Los-Santos i tamo je ujak odlucio da porodicu prepusti meni.Takodje smo poveli ujakovog najboljeg coveka Ljah Berishu.U porodici je bitan kodeks casti poznatiji kao ili takozvana ,,BESA". Ovde smo odlucili da nastavimo posao, i utemeljimo nas klan.Vremenom smo dosli do novca te smo osnovali porodicu.Hasim Berisha je prepoznao da u ovom gradu vladaju neposteni ljudi, te da otimaju od siromasnih. S toga je klan striktno izolovan od primanja ne provernih ljudi koji mogu naneti stetu klanu. U klanu je takodje striktno zabranjeno napadati druge, pred porodicama kodeks poznatiji u svetu kao ,,Omerta". Klan radi na tome da se sto manje primecuje u podzemlju.
Rangiranje clanova:
Krietare: Su novi clanovi u familiji,koji su jos na proveri.Imaju pristup porodicnom voznom parku i pristup porodicnom chat-u.
Bajrak: Su clanovi koji su malo duze u familiji,imaju pristup porodicnom voznom parku,pisanje u porodicnom chat-u.I mogu u nekim napadima ucestvovati,ukoliko mu to bude odobreno od strane sefova.
Obezbedjenje: Su clanovi koji su u familiji vec neki duzi vremenski period.Zadobili su poverenje sefova, te su dobili sledece funkcije u familiji. Imaju pristup porodicnom voznom parku, pristup porodicnom chat-u, mogu ucestovati u nekim kidnapovanjima odredjenih ljudi, napadima ako su im to sefovi naredili, odobrili.
Sef: Desna ruka glave porodice, imaju potpuno poverenje.Te imaju pristup svemu ukoliko glava porodice ,,Hasim Berisa" to naredi (odobri).
Glava porodice: ,,Hasim Berisa" osnivac porodice ima potpuni pristup svemu, vodi novac firme i vrsi sve transakcije.
Pravila porodice:
Svi novi clanovi su u obavezi da daju takozvanu ,,BESU". Sto u prevodu znaci da su u obavezi da sluze klanu i u dobru i u zlu, i da daju svoj zivot za porodicu ukoliko je to potrebno.
Svi su u obavezi da postuju jedni druge,bez obzira na rankove.
Zabranjeno je vredjanje,psovanje.
Autoritet je ispred svega
U porodici je sve deljivo.