Ovako da se izjasnim po ko zna koji put jer Mladji Administratori ocigledno ne znaju ovu skriptu i rade stvari koje ne postoje u pravilima i samim tim remete Roleplay i igru drugih igraca. Kao sto mozete da vidite dobio sam kick za ANTI-AFK jer sam zaspao dok sam vrteo tocak u CASINU. To nije toliko retka pojava jer kada neko stoji u mestu duze od 10 minuta i radio neke interakcije sve jedno ce zaspati sto ne znaci da je ANTI-AFK i novim/mladjim Administratorima bi ocigledno trebalo pojasniti razliku izmedju ANTI-AFK i SPAVANJA tj. skriptovanog AFKa. Ovo nije prvi put da se ovo desava ne vezano za ovog administratora vec za generalno nove administratore gde KICKAJU ljude koji spavaju u svojim kucama, autima itd. U casinu se ovakva stvar moze videti na BlackJacku, Tocku, Slotovima, Ruletu itd.
Ovom zalbom ne zahtevam nikakvo kaznjavanje navedenog administratora vec da samo nauce razliku izmedju AFKa i Anti-AFKa.
Hvala
Ovom zalbom ne zahtevam nikakvo kaznjavanje navedenog administratora vec da samo nauce razliku izmedju AFKa i Anti-AFKa.
Hvala