Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2741
Players nickname
Tripplesix Kimara
Administrators nickname
Administracija
Date
Jan 25, 2022
Time
23:02
Proofs
/

maisony9

:)
Player
Ja razumem da smo mi pogrešili i navodno uradili Mass FailRP zato što smo kidnapovali 2 državna lica van neformalne greenzone mesto: Ronilac.
Meni je rečeno od strane administracije da oni nisu doneli odluku da ovo bude kažnjivo pre mesec dana i bilo je dozvoljeno al juče je doneta odluka da je ovo zabranjeno mesto. Nas niko nije obavestio za "novo" pravilo, ja da sam znao da je tako od juče ja normalno kao Lider organizacije ne bi kršio pravila. Znam da nije novo pravilo i da je ovo neformalna greenzona i ranije bila al sama administracija je specala veliki broj puta i dolazila da rešava nesuglasice na istoj toj neformalnoj greenzoni gde su veliki broj puta gengovi radili talačke situacije. Ja samo zahtevam da mi se skloni warn zato što ja ne mogu da znam šta se Administracija međusobno dogovara bez da nas obaveste. Hvala!

maisony9

:)
Player
Ja se stvarno izvinjavam al i vi sami znate da ja kao Lider organizacije ne bih kršio pravila u GREEN ZONI, da ste nas obavestili znao bih za to i ne bih ni pomišljao da vodim ljude tamo ili slično.

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Postovanje, ne postoji nikakvo novo pravilo, uradili ste masovni FailRP i obavjestio sam vas kako i zasto. Administracija nije znala da treba kaznjavati za ovo sto radite a to ne znaci da se to smije raditi. Sve sam vam objasnio ingame maloprije i warn ce ostati. Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom