Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Nepravedna odluka | Sasha Yeager , Mike Amiri

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
10400
Players nickname
Davor Soprano
Administrators nickname
Mike Amiri
Date
Jan 25, 2022
Time
22:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=TRq4RIH6rd4

Davor Soprano

Player
Player
Kao sto mozete videti u ovom thread-u ja sam prijavljen za FEAR-RP, pritom nisam prekrsio to pravilo.

Isao sam na posao da radim kao pilot, nisam prethodno ugovorio nikakvu ilegalnu radnju, niti imam ikakve veze sa gospodinom iz FIB.
Gospodin je sam stajao (ja nisam video ovog drugog policajca koji je bio iza zida kao sto se vidi na snimku) i uperio pusku u mene bez razloga i odmah poceo pucati.
Nisam znao da moze sam da ide automatskom puskom i da zaustavlja radnika i tera ga bez RP razloga da izadje iz vozila!

Nije se uopste predstavio kao policajac, nije mi rekao sta sam prekrsio, nit ista, video sam samo coveka u crnom koj me puca, uplasio se i krenuo da vozim.

Sasha Yager mi je dao jail ingame na 3 sata.
Mike Amiri je uvazio zalbu na forumu.

Davor Soprano

Player
Player
Zelim da kaznite igraca ID: 10400 zbog:

1. Gospodin campuje na poziciji gde se rade ilegalni poslovi, on to ne moze da zna po RP razlogu?​
  2. Dize automatsku pusku na nenaoruzanog civila i zaustavlja vozilo sam, bez RP razloga.​
  3. Ne predstavlja se kao policajac, ne izdaje adekvatno upozorenje.​
  4. Otvara paljbu bez razloga.​

Davor Soprano

Player
Player
Zelim da kaznite igraca ID: 2304 zbog:

1. Gospodin campuje na poziciji gde se rade ilegalni poslovi, on to ne moze da zna po RP razlogu?​
  2. Dize automatsku pusku na nenaoruzanog civila i zaustavlja vozilo sam, bez RP razloga.​
  3. Ne predstavlja se kao policajac, ne izdaje adekvatno upozorenje.​
  4. Otvara paljbu bez razloga.​
*ISPRAVKA

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
Administratori su donijeli ispravnu odluku,receno ti je 2 puta napusti vozilo,ti si samo po gasu...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom