Nasao sam se sa njim da razmenimo semenke i on je odjednom poceo da me puca i sutira
Standro Player Player Joined Jan 27, 2022 Messages 44 Jan 27, 2022 #1 Nasao sam se sa njim da razmenimo semenke i on je odjednom poceo da me puca i sutira
Cofi Player Player Joined Nov 6, 2021 Messages 99 Jan 27, 2022 #2 Standro said: Nasao sam se sa njim da razmenimo semenke i on je odjednom poceo da me puca i sutira Click to expand... i ti za mg...
Standro said: Nasao sam se sa njim da razmenimo semenke i on je odjednom poceo da me puca i sutira Click to expand... i ti za mg...
Diablo Daytona Player Player Joined Nov 8, 2021 Messages 761 Jan 27, 2022 #3 Prije nego počnem pregledavati ovu žalbu. Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe Ispravite naslov žalbe. Imate 6h da ispravite ove greške
Prije nego počnem pregledavati ovu žalbu. Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe Ispravite naslov žalbe. Imate 6h da ispravite ove greške
Diablo Daytona Player Player Joined Nov 8, 2021 Messages 761 Jan 27, 2022 #4 Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu. ● Greške nisu ispravljene u zadatom roku.