Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Zalba na Drzavnu organizaciju| Massive Rule Break

Status
Not open for further replies.
Your ID
2741
Players nickname
Kim Halland
Suspect ID
2741
Date of violation
Jan 28, 2022
Time of violation
02:32
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=BxGpNdgeAEg

maisony9

:)
Player
Proof #1:
( Ne nose opremu a na Duty su, Stavljaju lisice bez ikakvog razloga, Tazerom me puca bez razloga, MG , RDM , Ubijanje u GZ - Massive Rule Break )
Proof #2:
( Takodjer ne nose opremu a na Duty su, stavlja lisice bez ikakvog razloga, MG ( Spominje mi ime i moje Liderstvo Familiesa i ako imam masku na licu i spominje nase susrete u proslom vremenu u kojima sam takodjer nosio masku )
Proof #3:
( MG , Baitting, i ostalo sto se moze videt u POV-u al ne znam kako nazvat... )

Sa obzirom da su clanovi Drzavne organizacije pod imenom LSPD koja treba biti takoreci za ponos i gde trebaju bit clanovi koji znaju pravila itd, a u ovoj situaciji su CETIRI Clana iste drzavne organizacije zahtevam da se LSPD kazni upozorenjem da se ne bi ponavljali i ubacivali ovakvi clanovi koji su uradili massivan rule break u 3 situacije.
Ne znam kako sve ovo da nazovem posto ovo jos nije vidjeno kod nas na Serveru i to od strane Drzavne organizacije clanova...

maisony9

Player
Tacnije ne bih znao dal su na DUTY al znam da rade abuse na komande iz POV-a i da rade MASSIVE RULE BREAK sa celokupnim dokazima iz zalbe, iz proverene informacije znam da su ove cetiri osobe clanovi LSPD-a al svakako vi cete to proverit i kaznit tu organizaciju nadam se. Hvala! :)

maarkoo

these ni**as know I'm Crippin' (6-O)
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Žalbu ostavljam kuratoru organizacije LSPD.

Fikal

Player
Player
Reportovano lice (ID: 1555) je jedini sa snimka clan LSPD-a tacnije Istraznog Osoblja. Ja kao Vodja Istraznog Osoblja odgovoran za njegove postupke, zahtevao sam da lice bude kaznjeno. Lice je izbaceno iz LSPD i dobilo BLACK LIST.

Ostalo je sve na Curatoru da odluci da li ce reportovani biti dodatno kaznjen.

Filip Fikals

Last edited:

maisony9

Player
Reportovano lice (ID: 1555) je jedini sa snimka clan LSPD-a tacnije Istraznog Osoblja. Ja kao Vodja Istraznog Osoblja odgovoran za njegove postupke, zahtevao sam da lice bude kaznjeno. Lice je izbaceno iz LSPD i dobilo BLACK LIST.

Ostalo je sve na Curatoru da odluci da li ce reportovani biti dodatno kaznjen.

Filip Fikals
👏.

Last edited:

Zika Turkovic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam prihvatiti ovu žalbu
● ID 1555 bit će kažnjen za MG i NonRP​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom