Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
15570
Players nickname
Sasa Utrzan
Administrators nickname
Sasha Yeager
Date
Jan 28, 2022
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/tGb0wT3

guhdigger

Player
Player
Gheto Pravilo 2.33 | Sasha Yeager

Pozdrav, dobio sam ban za gheto pravilo 2.33 (2.33 Ako je potreban POV, imate 24 sata da dostavite video | Zabraniti 7 dana za nepružanje | Upozori Lidera | Otkazivanje turfa. ), ali ja nisam bio ni obavesten niti nista ? Kako sam mogao poslati ako ni ne znam da trebam ? Imam Pov tog jednog turfa gde sam bio pa ako mogu da posaljem sada. Hvala.

romeo bedic

Player
Player
Oprostite na smetnji novi sam ovdje jucer sam dobio ban zbog vrjedanja policajca policajac mi je uso u taxi ja sam ga odveo gdje je trebao (bio je obucen u civilu) i nije htio izaci van drzao sam ga u autu i do 10min i onda sam mu opsovao mater onda me cuo i stavio me u zatvor i tukli su me skup sa kolegama i dobio sam odma ban na 7 dana da li bi sad bili dobri da mi izbrisete taj ban necu nista prijaviti policiji ocu igrat kao svi ostali igraci moj email acca je [email protected]

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Postavite POV ovdje u roku od 12h

guhdigger

Player
Player

izvinite sto ima watermark morao sam negde da skratim a nije mi dalo u premier pro pa sam skinuo nesto najbrze.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom