Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Jorgozzz

Player
Player
Ime naše porodice: Grekos family
Leader porodice: Jorgos Russos ID 16024
Broj kuće porodice: 741
Discord Leadera Porodice: Jorgo#9965
Forum Link od vlasnika porodice: Jorgozzz
Logo familije:
Priča porodice:

Ranih 2000' godina je u Grčkoj bila kriza. Tada moja dva druga Stevan i Uroš dobijaju ideju da napustimo zemlju te da se preselimo preko okeana u Los Santos. Tako nas trojica siromašni dolazimo u grad sa dovoljno para da iznajmimo stan. Vremenom radeći prvo kao električari skupili smo dovoljno para za naša prva kola. Posao električara je vremenom postajao sve traženiji te je država smanjivala plate, pa smo iz tog razloga Uroš i ja radili kao taksisti, dok je Stevan radio kao farmer. Meseci su prolazili, a mi smo imali sve više i više para, dok jednog dana nismo skupili dovoljno para da kupimo kuću. Ta kuća se nalazi u getu, te smo stalno bili maltretirani od okolnih mafija. Par puta nam je kuća čak bila i opljačkana. Zbog tih razloga moja dva drugara i ja odlučujemo da osnujemo Grekos family i prikupimo sto je vise grka i balkanaca moguće. Osnivanjem porodice smo počeli da zaradjujemo više para i da nalazimo nove prijatelje po gradu.

Cilj porodice:

1. Zauzeti što više teritorija
2. Posedovati što više biznisa
3. Trgovanje legalnim i ilegalnim stvarima

Zanimanje porodice:

Poslovi porodice se dele na legalne i ilegalne. Jedni od legalnih su rad na plantaži, a ilegalni pljačke i dilovanje.

Rankovi u porodici:

1. Krit
2. Krf
3. Halkidiki
4. Atina
5. Saloniki

Last edited:

Nikola Obama

Player
Player
Nakon pregleda prijave odlučio sam je odbiti,
Nemate dovoljno članova porodice,