Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
9379
Players nickname
Bane_Shakur
Suspect ID
2741
Date of violation
Feb 1, 2022
Time of violation
14:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=4ReKh1F9DoQ&ab_channel=boteo

boteo

Player
Player
Znači, vidio sam našeg lika kako je u auto od zelenih, javio sam na radio prije nego sto je video počeo da kidnapiraju našeg. Na početku videa se vidi kako jedan od igrača u zelenom autu kaže nešto oko "Twinky"-a što je MG. Kasnije u videu se vidi kako je igrač 2741 iz čistog mira krenuo pucati na nas ali nije u getu pa ne smije to raditi. Nakon što je pucao na nas, otišao je prema Sandy Shores aerodromu što je koliko ja znam neskriptirana greenzona. Isto tako kad je igrač 2741 bježao iz pucnjave u autu, usput se u videu čuje kako kaže "Dobit će te warn." više puta, što je MG. U drugom videu se vidi kako igrač 2741 bez Fear RP-a se vraća i priča o "warnu". Nakon nekoliko sekundi isti igrač kreće pištati u mikrofon, što je "earrape". Nakon što ga ubijem u videu on napiše "2 WARNS" i "good job". Smatram da to ponašanje nije prikladno za nekog tko vodi organizaciju i tko treba biti uzor drugima.

boteo

Player
Player
Ne kršim Fear RP jer je nas dvoje u autu, isto tako, mi smo ga vidjeli u autu jer smo se vraćali sa Tajne Radnje.

maisony9

:)
Player
FEARRP : Lepo vam je rečeno da se odaljite zato što imamo puške na taocu( vašem čoveku ) vi ste nas udarali,i pratili i pored toga.

MG : Vašem čoveku je oduzeta komunikacija i sklonili smo se sa mesta gde smo ga oteli al je on ipak javio vama ili preko discorda ili preko radija i vi ste doleteli.

Sve ovo se vidi na našem POVu koji se uploda i koji ćemo poslat kroz par minuta

john dyole

Player
Player
Znači, vidio sam našeg lika kako je u auto od zelenih, javio sam na radio prije nego sto je video počeo da kidnapiraju našeg. Na početku videa se vidi kako jedan od igrača u zelenom autu kaže nešto oko "Twinky"-a što je MG. Kasnije u videu se vidi kako je igrač 2741 iz čistog mira krenuo pucati na nas ali nije u getu pa ne smije to raditi. Nakon što je pucao na nas, otišao je prema Sandy Shores aerodromu što je koliko ja znam neskriptirana greenzona. Isto tako kad je igrač 2741 bježao iz pucnjave u autu, usput se u videu čuje kako kaže "Dobit će te warn." više puta, što je MG. U drugom videu se vidi kako igrač 2741 bez Fear RP-a se vraća i priča o "warnu". Nakon nekoliko sekundi isti igrač kreće pištati u mikrofon, što je "earrape". Nakon što ga ubijem u videu on napiše "2 WARNS" i "good job". Smatram da to ponašanje nije prikladno za nekog tko vodi organizaciju i tko treba biti uzor drugima.

ti se na povu ne cujes dok pricas na radio?

Andra Obama

Sladji sam od meda
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam delimicno prihvatiti ovu zalbu.​
  • ID 9379 ce dobiti kaznu za FailRP.​
  • ID 2741 ce dobiti kaznu za MG, FearRP.​
Zatvoreno.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom