Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
9984
Players nickname
Lovro Krilic
Administrators nickname
Jokic Veljko
Date
Feb 5, 2022
Time
18:20
Proofs
https://imgur.com/a/y0YGYaT

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
Administrator Jokic Veljko Muteovao me: 5.2.2022. u 18:20
Objasnjenje situacije:

Ja i jedan kolega iz Organizacije nismo se mogli sloziti oko jednog pravila pa smo zvali Administratora da pojasni jedan drugome sta i kako. Nakon sto je on dosao ja sam smatrao da je Administrator takodjer pogrijesio time sto ne zna razliku izmedju DTA i FailRP kao i RPS i FearRP . Medjutim ostavimo to za kasnije. Doticni Administrator dosao je i objasnio nam je kako je RPS veoma slican FearRP sto i jeste. Rekao je da je FearRP namjerno zakucavanje u pumpu, sto nije tacno to je UB ili NonRP. Zakucavanje u Pumpu nije FearRP vec NonRP ili UB. Pokusao sam objasniti to Administratoru medjutim nije poslusao.
RPS Primjer: Ulazis u HQ i pucas 18 Ballasa 18v1.
FearRP Primjer: Ljudi imaju Puske na tebi i samim time ulazis u automobil i vozis dalje od njih.

Nakon toga sto smo rijesili pitao sam doticnog kolegu reci mi sta si prekrsio ako te policija lovi i ti se zaletis u pumpu? Kolega je odgovorio FearRP, nije tacno. To je DTA, Administrator je pritom rekao da je to FailRP, sto nije tacno to je ponovno DTA.
DTA - namjerno ubijanje kako bi izbjegao RP radnju znajuci da ces se svejedno Respawnovat.
FailRP - Ne igranje svoje RP uloge, pogresno koriscenje me/do/try/todo komande.

Adminu sam rekao nauci pravila, dok sam se smijao i nisam znao da je on to shvatio ozbiljno. Bili smo kolege ali nisam znao da stvarno ne zna najosnovnija RP Pravila.
Dobio sam mute 120 minuta za to.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom