Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3884
Players nickname
Michael Gray
Administrators nickname
Abraham Elhabib
Date
Feb 5, 2022
Time
21:20
Proofs
https://youtu.be/bD5rxXHldTE

Michael Goat

Player
Player
Pozdrav, pre nego sto bilo sta kazem ne zalim se na administratira vec mislim da je doslo do nesporazuma. Večeras smo ja i moj brat dobili ban zbog generalnog oravila 1.1. Kolko sam shvatio generalno pravilo 1.1 znači da ne smem deliti nalog sa drugim igračima. Istina je da ja i moj brat igramo na istom računaru ali naravno na 2 potpuno različita naloga. On igra karaktera po imenu Miguel Luis ID:13490, a ja karaktera po imenu Michael Gray ID:3884. Nisam siguran dal grešim al mislim da je to dozvoljeno. Nadam se da je nesporazum, a ako nije ako smo mi nešto pogrešili da li bi mogli da dobijemo obrazloženje u čemu je problem i da li bi mogli ako naravno ovo nije nesporazum da kreiramo nove naloge? I da znate da ću da stavim pod poljem " Administrator nickname" ime Abraham Elhabib-ija zato što nas je on banovao ( naravno kao što sam rekao ne žalim se na njega nego mislim da je došlo do nesporazuma) i jos dokaz koji moram poslati izašao je mom bratu zato što ja nisam bio kući kad se to desilo ali znam da sam banovan zato što sam odbijen za neformalnu organizaciji i dobio sam obrazloženje da sam banovan. Hvala u napred!!!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom