Organizacija: FIB
Ime: Doni Osvetniik
Spol: Muskarac
Dob: 24
Nacionalnost: Hrvat
Drzavljanstvo: Americko
Mjesto rođenja: Virovitica(Hrvatska)
Spol: Muski
Boja očiju: Smedje
Boja kose: Smedje
Tetovaže: Imam
Otac: Vlado Osvetniik
Majka: Diana Osvetniik
Doni je rođen 22.1.1999. u Hrvatskoj. Sa svojih 15 godina odselijo se sa roditeljima za Ameriku zbog financiskih kriza. Kad su se odeslili u Ameriku u grad Los Santos prva kuca koja im se nudila je bila u naselju gheta nisu imali izbora. Tako su moji roditelji uzeli tu kucu. Prvih par dana otkrivo sam sta sve ima u tom gradu, i tako jednog dana sam naiso ne jednu ekipu skoima sam se s prijateljio brzo i krenijo snjima se druzit. Snjima sam zapalijo prvu pljugu a krenijo sam i dilat. To nisu bili bas dobri poceci. Proslo je tako 2 godine i odlucijo sam prestat oso sam za boljim putem, otisao sam za policiju. Druzijo sam se sanjima i dalje ali nisam se vise bavio dilanjem. Proslo je neko vrijeme kako sam radijo u policiji. Bilo je dobro ali sam posao za jos boljim putem u FIB. Tamo sam steko nove radne kolege. Ostao sam u dobrom odnosu i dalje sa mojim prijateljima od prvog dana kad sam ih upozno oni su se i dalje bavili dilanjem i pitali su me dali bi im se nazad pridruzijo bilo je tesko reci ne ali isto tako i na stranu Fiba oni su isto dobre kolege ali sam radijo za male novce, imao sam samo jedan izbor, radit i dalje za drzavu ali radit i za bandu kako bi prineo dokaze protiv njih a i steko veci novac. I danas sutra u penziji imao svoje imanje i svoja auta.
Doni moze ici na Black Market i prodavati stvari ( ne iz organizacije )
Doni moze koristiti sva legalna i ilegalna oruzja na duznosti i van duznosti.
Doni moze da vezuje, vuce, podize, ubacuje u kola i pretrazuje sa pistoljem/tejzerom u ruci. (ne puskom)
Doni moze bilo kome ocistiti dosije.
Doni moze pustiti osumnjicene na slobodu.
Doni moze platiti dousnicima u korist njemu ili organizaciji.
Doni moze uci u borbu prsa u prsa 1 vs 2.
Doni ima skrivenu kamericu koja radi 24/7.
Doni moze unistiti kamericu kolege ako ga uhvati u korupciji.
Doni moze koristiti Heavy sniper, Heavy shotgun i LMG radi svog iskustva sa istim.
Doni moze privedenim licima traziti bilo koje oruzje da mu predaju.
Doni moze ici u geto radi skupljanja dokaza za organizaciju.
Doni moze voziti svaki auto do 50 na sat off road zbog iskustva u off roadu dogugodisnjeg.
Doni je na duznosti i kad je u privatnom vozilu.
Doni je na duznosti i kada nije u uniformi
Doni moze sam hapsiti.
Doni moze zatvorenika voditi u teretanu .
Doni moze nositi pancire drugih organizacija i bandi zbog undercover akcija i prikupljanja dokaza o istim.
Doni je spremam dati svoj zivot i cast za drzavu.
Doni moze da koristi drogu radi svoje zavisnosti
Doni je spreman dati svoj zivot i cast za Nacelnika.
Ime: Doni Osvetniik
Spol: Muskarac
Dob: 24
Nacionalnost: Hrvat
Drzavljanstvo: Americko
Mjesto rođenja: Virovitica(Hrvatska)
Spol: Muski
Boja očiju: Smedje
Boja kose: Smedje
Tetovaže: Imam
Otac: Vlado Osvetniik
Majka: Diana Osvetniik
Doni je rođen 22.1.1999. u Hrvatskoj. Sa svojih 15 godina odselijo se sa roditeljima za Ameriku zbog financiskih kriza. Kad su se odeslili u Ameriku u grad Los Santos prva kuca koja im se nudila je bila u naselju gheta nisu imali izbora. Tako su moji roditelji uzeli tu kucu. Prvih par dana otkrivo sam sta sve ima u tom gradu, i tako jednog dana sam naiso ne jednu ekipu skoima sam se s prijateljio brzo i krenijo snjima se druzit. Snjima sam zapalijo prvu pljugu a krenijo sam i dilat. To nisu bili bas dobri poceci. Proslo je tako 2 godine i odlucijo sam prestat oso sam za boljim putem, otisao sam za policiju. Druzijo sam se sanjima i dalje ali nisam se vise bavio dilanjem. Proslo je neko vrijeme kako sam radijo u policiji. Bilo je dobro ali sam posao za jos boljim putem u FIB. Tamo sam steko nove radne kolege. Ostao sam u dobrom odnosu i dalje sa mojim prijateljima od prvog dana kad sam ih upozno oni su se i dalje bavili dilanjem i pitali su me dali bi im se nazad pridruzijo bilo je tesko reci ne ali isto tako i na stranu Fiba oni su isto dobre kolege ali sam radijo za male novce, imao sam samo jedan izbor, radit i dalje za drzavu ali radit i za bandu kako bi prineo dokaze protiv njih a i steko veci novac. I danas sutra u penziji imao svoje imanje i svoja auta.
Doni moze ici na Black Market i prodavati stvari ( ne iz organizacije )
Doni moze koristiti sva legalna i ilegalna oruzja na duznosti i van duznosti.
Doni moze da vezuje, vuce, podize, ubacuje u kola i pretrazuje sa pistoljem/tejzerom u ruci. (ne puskom)
Doni moze bilo kome ocistiti dosije.
Doni moze pustiti osumnjicene na slobodu.
Doni moze platiti dousnicima u korist njemu ili organizaciji.
Doni moze uci u borbu prsa u prsa 1 vs 2.
Doni ima skrivenu kamericu koja radi 24/7.
Doni moze unistiti kamericu kolege ako ga uhvati u korupciji.
Doni moze koristiti Heavy sniper, Heavy shotgun i LMG radi svog iskustva sa istim.
Doni moze privedenim licima traziti bilo koje oruzje da mu predaju.
Doni moze ici u geto radi skupljanja dokaza za organizaciju.
Doni moze voziti svaki auto do 50 na sat off road zbog iskustva u off roadu dogugodisnjeg.
Doni je na duznosti i kad je u privatnom vozilu.
Doni je na duznosti i kada nije u uniformi
Doni moze sam hapsiti.
Doni moze zatvorenika voditi u teretanu .
Doni moze nositi pancire drugih organizacija i bandi zbog undercover akcija i prikupljanja dokaza o istim.
Doni je spremam dati svoj zivot i cast za drzavu.
Doni moze da koristi drogu radi svoje zavisnosti
Doni je spreman dati svoj zivot i cast za Nacelnika.