Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Kradja na pomorskoj bitci | 15244

Your ID
5567
Players nickname
Takeo_Ishi
Suspect ID
15422
Date of violation
Feb 6, 2022
Time of violation
18:27
Proofs
https://youtu.be/hm_aI0QpX2w

Nidzolaaa

Player
Player
Cao,
Zelim da prijavim kradju sa pomorske bitke.
Pucali smo se, pobili smo sve i lootali smo sve parachute i kada samo zavrsili sa lootanjem igrac pod IDom 15244 Mihajlo Rich nije mogao da sedne na jet ski, pomagao sam mu, opet nije moglo, pa sam rekao da mi da vozacku da ja sjednem jer nemamo puno vremena da prebacimo sve u nasa vozila, igrac nije pricao, samo je na moje pitanje "Moze li?" rekao: "Ne" da bi se kad smo dogurali jetski na obalu sjeo i odvezao svojim putem. Pricao sam mu na radio i pisao u chat da se vrati jer nemamo vremena, medjutim on nije odgovarao, rekao je da ide do "Velikog ostrva" i nestao. Kad smo krenuli nazad, vidjeli smo vozilo na obali koje je nestalo kad sam prolazio pored njega, moguce da je njegovo, a i ne mora biti. Na vozilo sam posumnjao da je njegovo jer kad je nestalo ja sam otisao da vidim da li je online i dalje, ali on je bio offline. Uglavnom, momak je otisao sa:
6308 municije za AR
400 municije za SMG
1278 municije za Shotgun
Preko 60 dijelova za puske i ko zna jos sta je uzeo sebi.

maarkoo

these ni**as know I'm Crippin' (6-O)
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID (15244) dobit će kaznu za (Pravilo Dogadjaja 1.17)
  • (Zabranjeno je koristiti osobne automobile na događajima u kojima nastupate kao član bande.)

Top Bottom