Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9879
Players nickname
Patrik_Melone
Suspect ID
5232
Date of violation
Feb 11, 2022
Time of violation
16:12
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=S9t7LVbb2c0

Patrik Sins

👑 best in town
Player
sve u klipu, vidi se kako sam isao unazad i cim sam pogledao on je naletio nakon toga me poceo vrijeđati (idiote mali, dabog da crko) i nakon toga sam mu se nabio nenamjerno nego sam ga htio pratit. Zahtevam da budu kaznjeni

Anki

Player
Player
sve u klipu, vidi se kako sam isao unazad i cim sam pogledao on je naletio nakon toga me poceo vrijeđati (idiote mali, dabog da crko) i nakon toga sam mu se nabio nenamjerno nego sam ga htio pratit. Zahtevam da budu kaznjeni
Samo da se zna da je ovo bilo IC i nismo ti nista rekli OOC, ono sa oruzijem je bio bag cisto da znate pa sam morao radit relog. Takodje prijatelju blokirao si nas namjerno to se vidi.

Patrik Sins

👑 best in town
Player
Samo da se zna da je ovo bilo IC i nismo ti nista rekli OOC, ono sa oruzijem je bio bag cisto da znate pa sam morao radit relog. Takodje prijatelju blokirao si nas namjerno to se vidi.
nije bio bag sa oruzem jer si rekao da mozes drzati ovako orjuze i ne vidi se, ooc si me psovao pa neznas da je sajt ic nego ti mi govoris forum.

Patrik Sins

👑 best in town
Player
I opet i da si me vrijeđo ic ista stvar ja zahtevam demorgan.

Shomy McQueen

╚════▣◎▣════╝
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Igrači vas nisu OOC vredjali.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom