Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
6148
Players nickname
Son Goku
Administrators nickname
Jokic Veljko
Date
Feb 11, 2022
Time
04:00
Proofs
https://youtu.be/i8lrhqn04b8

Son Goku

Player
Player
prva stvar znaci decki su dosli kod nas smarali nas dok smo mi u Areni htjeli da se ispucavamo truditi se za Mastera i tako to jer je bilo vec kasno i nsimo imali sta da radimo vise, oni hapse naseg lika bez da su se predstavili bez ikakvih dokaza i sumnje al hajde oni nisu bitni, bitno je to gdje ja zovem visu silu da vidi ovo no ne odaziva se, medjutim igrac ID 7890 govori hoces da ja zovnem visu silu pa ces vidjeti kako dolazi i bas dolazi admin i on govori vidis kad ja zovnem kako ce doci a ti kad zovnes nece. dalje admin znaci Veljko ne zeli decko ni da saslusa o cemu se radi sta se desava nista od toga, gdje u ovom videu koji sam naveo kao proof on meni prijeti da ce da me privatno prati i ako budem u areni znaci pucao i grindao mastera da ce da me banuje, jel takvo ponasanje jednog admina dopusteno?
ovo je prvi video od pocetka kako su priveli naseg clana, u proof vam je gdje admin meni prijeti

znaci razgovor sa FIBOM nije bitan nikako bitne su radnje Admina.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom