Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
17294
Players nickname
Marco Vitalli
Administrators nickname
Jerry Thompson
Date
Feb 13, 2022
Time
17:00
Proofs
Nemam nikakav dokaz sem toga da sam zavrsio u demorganu zbog navedenog

bqutti

Player
Player
Dosao sam na akademiju za PD, parkirao auto preko puta PDa, desnom stranom tockova na trotoar i samo leva strana u pravcu guma je bila van trotoara, naglasavam da je tu trotoar sirok da i pored mog parkiranog auta je mogao kamion da prodje trotoarom te nisam ometao pesake. Ja koliko znam u RL je zakon da ukoliko nema znaka za zabranjeno parkiranje, sme se parkirati ukoliko ne ometa prolazenje pesaka trotoarom. Tu pocinje cela prica, lik iz PDa dolazi kamionom da mi podigne auto, ja izlazim iz reda za akademiju i dolazim kod njega i kazem po kom mi osnovu dize auto, kaze nepropisno si parkiran, reko kako sam nepropisno parkiran, niti je zabranjeno parkiranje niti ometam prolazak pesacima. on na to se krene i ode u kamion, kako sam se ja odaljio od auta i vratio u red, on je opet izasao da mi zakaci auto, ja se opet vracam i kazem mu da ne pravi gluposti i da nema razloga da mi pomeri auto, on se opet vrati u kamion, treci put kad je izasao, ja sam seo u auto, pomerio se iza ugla, otvorio gepek, izvadio pusku, ubio ga i seo u auto i krenuo da bezim, u tom trenutku smo obojica bili iza ugla, van vidokruga policijske stanice, kada je video da sam izvadio pusku, otisao je na pola trake koja prolazi pored pda( gde je onaj vanjski parking od pda ali blize ovamo raskrsnici, ja ga ubijam tu, sedam u kola i krecem da bezim, nikog drugog sem njega takao nisam. posle 10 sekundi dobijam jail od admina Jerry Thompson 7614 za RDM. Pod navodom da sam pucao na PD HQ, a ja niti sam takao nekog drugog sem njega, a on je zasluzeno dobio ono sto je trazio. Molim nekog od razumnih ljudi koji imaju iole veze sa Saobracajem i motivom zbog cega sam ga ubio da ovo resi.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom