By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Izvoli razlog zasto je bilo koji vas covek ubijen,dolazimo mi takodje rentom posle rejda i vasi ljudi pucaju na nase.Normalno je da osoba koja puca je mrtva to sto je tebe neko nakon pucnjave ubio je razlog sto ste vi vec prvi na nas pucali i receno je na radio da armonci pucaju nakon eventa po nasem dvoristu verovatno je decko video da si tamo nije znao ni ko je pucao ni zasto je pucao.to je glavni razlog sto si mrtav.Na POV se vidi kako sam ja dosao iz bolnice sa rentanim autom i krenio dizat svog family membera na cesti i oni su me ubili bez razloga
I svakako je tebe samo jedan covek pucao ne njih 3Na POV se vidi kako sam ja dosao iz bolnice sa rentanim autom i krenio dizat svog family membera na cesti i oni su me ubili bez razloga
Mene boli briga ko je njega ubio i zasto mene samo zanima zasto ste mene ubili bez ikakvog razlogaIzvoli razlog zasto je bilo koji vas covek ubijen,dolazimo mi takodje rentom posle rejda i vasi ljudi pucaju na nase.Normalno je da osoba koja puca je mrtva to sto je tebe neko nakon pucnjave ubio je razlog sto ste vi vec prvi na nas pucali i receno je na radio da armonci pucaju nakon eventa po nasem dvoristu verovatno je decko video da si tamo nije znao ni ko je pucao ni zasto je pucao.to je glavni razlog sto si mrtav.
MOJ POV:
Desktop 2022.02.13 - 18.36.19.07.DVR_Trim
Watch "Desktop 2022.02.13 - 18.36.19.07.DVR_Trim" on Streamable.streamable.com
Ako mogu znati gdje sam radio MG?Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
- ID 4917 dobit će kaznu za DM u gradu
- ID 818 dobit će kaznu za MG