Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
818
Players nickname
Leona Armone
Suspect ID
0000
Date of violation
Feb 13, 2022
Time of violation
18:30
Proofs
https://streamable.com/5fhevq

David White

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zalbu ostavljam kuratoru neformalnih organizacija Nikoli Obami

Noksii

VELIKI OTAC
Player
Na POV se vidi kako sam ja dosao iz bolnice sa rentanim autom i krenio dizat svog family membera na cesti i oni su me ubili bez razloga
Izvoli razlog zasto je bilo koji vas covek ubijen,dolazimo mi takodje rentom posle rejda i vasi ljudi pucaju na nase.Normalno je da osoba koja puca je mrtva to sto je tebe neko nakon pucnjave ubio je razlog sto ste vi vec prvi na nas pucali i receno je na radio da armonci pucaju nakon eventa po nasem dvoristu verovatno je decko video da si tamo nije znao ni ko je pucao ni zasto je pucao.to je glavni razlog sto si mrtav.
MOJ POV:

Noksii

VELIKI OTAC
Player
Na POV se vidi kako sam ja dosao iz bolnice sa rentanim autom i krenio dizat svog family membera na cesti i oni su me ubili bez razloga
I svakako je tebe samo jedan covek pucao ne njih 3 :D

Veljko Nevolja

Player
Player
Vi prvi ste na nas krenuli pucat u NASEM FAM POSEDU,kolko se vidi na videu, a ti sto si isekao deo nije nas problem,prema ovome vi ste zasluzili warn

Kzimba12

Player
Player
Izvoli razlog zasto je bilo koji vas covek ubijen,dolazimo mi takodje rentom posle rejda i vasi ljudi pucaju na nase.Normalno je da osoba koja puca je mrtva to sto je tebe neko nakon pucnjave ubio je razlog sto ste vi vec prvi na nas pucali i receno je na radio da armonci pucaju nakon eventa po nasem dvoristu verovatno je decko video da si tamo nije znao ni ko je pucao ni zasto je pucao.to je glavni razlog sto si mrtav.
MOJ POV:
Mene boli briga ko je njega ubio i zasto mene samo zanima zasto ste mene ubili bez ikakvog razloga

Nikola Obama

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 4917 dobit će kaznu za DM u gradu
  • ID 818 dobit će kaznu za MG

Status
Not open for further replies.
Top Bottom