Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Your ID
11725
Players nickname
Jovan Hrnjakovic
Suspect ID
14394 i 14532
Date of violation
Feb 13, 2022
Time of violation
21:41
Proofs
https://youtu.be/7GQ3MdXc-1A

Jovan_Hrnjakovic

Player
Player
U videu koji sam vam poslao mozete videti vladine organizacije koje nam ne dozvoljavaju da se popnemo na nosac aviona, pucaju po nama dok smo na stepenicama. Pre nego sto sam poceo da snimam otvorili su vatru na 6-7 igraca koji su bili samo na stepenicama medju kojima su bili moja tri clana porodice: Mladen Cvijic(7692) , Pajo Patak(8099) i Vlado Zvir(5551) koji ce se prituziti na isti nacin kao sto sam ja. To su i ranije radili i mi smo se zalili i njihov kurator nam je rekao da kad se ponovi rafalanje po nama dok smo na stepenicama da postavimo POV na forum sto sam i uradio. Na zalost nisam stigao da snimim trenutak kada su izrafalali mnogobrojne ljude i samim tim je to bio povod pocetka mog snimanja jer nam je dosta da nam vladine organizacije ne daju mogucnost da se popnemo na brod. U ovom videu nakon sto sam se popeo na stepenice poceli su da pucaju po meni sto mi je i bio cilj ali su verovatno shvatili da snimam i prestali su. Popeo sam se na stepenice bez pancira i bez oruzja u ruci sto smatram da je to jos jedan razlog zasto nebi trebali otvoriti vatru na mene. Video snimak nije visokog kvaliteta i nadam se da to nece biti razlog da se ova zlaba ne prihvati.

Last edited:

maarkoo

these ni**as know I'm Crippin' (6-O)
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​

• Žalbu ostavljam Curatorima State Organizacija.

Jokic Veljko

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Video je editovan, ne cuju se svi zvukovi.
  • U pravilima nigde ne pise da ne smeju da vas pucaju na tim stepenicama.

Top Bottom