Na snimku se jasno vidi da doticna osoba pokusava da ometa toj trke u kojoj sam ucestvovao, posto je na samom startu trke promasio gde treba da se krene(Toga nema u video zapisu) kako sam nastavljao da vozim trku video sam da doticna osoba pokusava da me ometa i da zeli da se slupa u mene sve vreme 3 do 4 kruga sve dok se trka nije zavrsisa(ono sto cete videti u videu) posle trke kako sto stoji u videu to da sam uzeo submachine gun i poceo da ga pucam jer me je iznervirao(Stoji u videu)
dalje cak i nakon trke otisao sam da proverim koje doticna osoba koja je pokusavala da me skrene sa trke, cak sam ja i jedno dva puta udario iz nervoze(Stoji u videu)
ovim zelim da kazem da smo obadvojica krivi, ali zelim jedno a to je da se oba dvojici izruci kazna koju zasluzujemo i da bude ravnopravana, takodje zelim da pogledate lepo i protumacite video zapis kako na kraju ne bi ispale (Ne)ispravne kazne.
Hvala na razumevanju Kole_Familia
dalje cak i nakon trke otisao sam da proverim koje doticna osoba koja je pokusavala da me skrene sa trke, cak sam ja i jedno dva puta udario iz nervoze(Stoji u videu)
ovim zelim da kazem da smo obadvojica krivi, ali zelim jedno a to je da se oba dvojici izruci kazna koju zasluzujemo i da bude ravnopravana, takodje zelim da pogledate lepo i protumacite video zapis kako na kraju ne bi ispale (Ne)ispravne kazne.
Hvala na razumevanju Kole_Familia