Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
377
Players nickname
Noah Obama
Suspect ID
0000
Date of violation
Feb 21, 2022
Time of violation
10:20
Proofs
https://youtu.be/cG69KHjFzoI

Diablo Daytona

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno Ne mogu doneti zaključak.
  • Zahtevam POV od ID 6810.
  • Ima rok 12h da to učini.

Tin

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno Ne mogu doneti zaključak.
  • Zahtevam POV od ID 6810.
  • Ima rok 12h da to učini.
Dobar dan na Pov od Ognjena se vidi da je moj metak prošao pored njega poslije nego sta je on puknuo i tako smo da doble tapali.Ja imam pov od fabrike ali sam ga ukljucio poslije nego sta sam ubio Smajsera jer me Ognjen pitao dali sam ukljucio i ja sam ukljucio pov 30sec poslije nego sta sam ga ubio i vidi se kako hitam druge igrace i kako ja i ognjen na isti nacin ubijamo Petra.i jos se u ognjenovom Povu cuje kako su dva revolvera puknula jedan poslije drugog.Lp

Tin

Player
Player
Ja mogu poslati Pov gdje se vidi kako hitam druge igrace i po tome cete viditi da ja cheatove nemam.I usporite smajserov Pov tamo gdje umire i viditi cete kako mu se helti skidaju postepeno.znaci vidi se kako mu je prvi hitac skinuo 64 i onda se helti smanjuju i onda opet dobija hitac

leox grr

Player
Player
Ja mogu poslati Pov gdje se vidi kako hitam druge igrace i po tome cete viditi da ja cheatove nemam.I usporite smajserov Pov tamo gdje umire i viditi cete kako mu se helti skidaju postepeno.znaci vidi se kako mu je prvi hitac skinuo 64 i onda se helti smanjuju i onda opet dobija hitac
POSALJI DI SI NJEGA HITO

Tin

Player
Player
Dakle sta hocu reci je to da na pov od ognjena se cuje bam bam od dva revolera

Diablo Daytona

Player
Player
Dobar dan na Pov od Ognjena se vidi da je moj metak prošao pored njega poslije nego sta je on puknuo i tako smo da doble tapali.Ja imam pov od fabrike ali sam ga ukljucio poslije nego sta sam ubio Smajsera jer me Ognjen pitao dali sam ukljucio i ja sam ukljucio pov 30sec poslije nego sta sam ga ubio i vidi se kako hitam druge igrace i kako ja i ognjen na isti nacin ubijamo Petra.i jos se u ognjenovom Povu cuje kako su dva revolvera puknula jedan poslije drugog.Lp
Dužan si imati PoV, imaš vremenski rok da dostavis.

Tin

Player
Player
Dali mogu postaviti pov koji je bio 20 sec poslije ubistva smajsera i vidi se da nemam cheatove

Status
Not open for further replies.
Top Bottom