Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7722
Players nickname
Rade_Nastic
Administrators nickname
MIke Lovell
Date
Feb 22, 2022
Time
23:00
Proofs
https://youtu.be/tdTkZvgPyII

Radel

CZBG
Player
e ovako ovo je ceo dogadjaj koji se desio malo pre upadam u dvoriste kradem panel te mi lik odbrojava 3 sekunde ja slucajno otvorim mapu ugasim je i pocnem da izlazim te me likovi ubijaju dok preskacem ogradu u tom trenutku dolazi fib i hapsi, lik konstanto MG-a te zove admina misleci da ga policajci nece hapsiti, jedan admin prica jedno drugi drugo i dodje treci i kaze nesto trece i to je konacno. Juce je taj lik dobio kaznu za RDM jer me je identicno ovako ubio zato sto se kuca nalazi u gradu, ali vec danas se vise ta kuca ne nalazi u gradu, sto znaci da mogu da ubijaju ispred kuce i oko kuce jer je to dozvljeno van grada. A zasto su onda dva lika juce- prekljuce dobili kaznu za RDM ako je to van grada. Molim admine da opet pogledaju sve jer je pogresno donesena odluka

Ivkezz

Player
Player
Postovanje, Radnja vasa koja se desavala je u gradu. Samim time vi ste skocili u njihovo dvoriste da ukradete panel pored njih 3-4 od toga dvojica imaju pusku, sto predstavlja FearRP od vase strane. DM U Gradu je zabranjen. Ako imate dokaze za MG Ili bilo koje drugo prekrseno pravilo postavite zalbu na igrace.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom