Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2741
Players nickname
Kim Halland
Administrators nickname
Mujo Mustafic
Date
Feb 23, 2022
Time
20:13
Proofs
/

maisony9

:)
Player
Dobio sam ban zbog 1.1 Kreirani račun vlasništvo je autora, vaš račun se ne može dijeliti niti trgovati. | STALNA ZABRANA
Pre svega hocu da vam napomenem da ja znam sva pravila, pored toga zbog toga sto znam pravila nisam toliko glup da delim svoj akaunt ili informacije od akaunta vezanih za ovu igricu zato sto znam i kazne za krsenja istih, postovao sam ih i stvarno ne znam o cemu se radi, nikada od pocetka mog igranja nisam delio informacije od mog akaunta cak ni rodjenom bratu a kamoli drugima, twinki nemam nit sam pravio ikakvi drugi akaunt nit ulazio na neki drugi, ja bih vas zamoli da mi date jos jednu sansu zato sto stvarno ali stvarno nikad nisam nikom delio svoje infromacije ni jedno slovo nit ista..

maisony9

:)
Player
I ako se desilo nesto slicno ja vam se stvarno ispricavam i mnogo mi je zao posto stvarno nikad nisam nikome delio i ne znam kako je doslo do ovoga, zamolio bih vas za poslednju sansu..

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Postovanje, nakon pregleda dokaza necete dobiti unban jer pored toga sto ste 2 puta dijelili svoj nalog dolazite ovdje i lazete administraciju. Nemate pravo vise praviti unban appeal na ovu temu. Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom