Na kraju videa se vidi kako id 10552 puca u mene bez razloga, a u toku video ljudi govore hocu kod mudje u porodicu, ko je mudja?
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!hahaahhha brate neka me kazne za mg ali brt nije uredu da vi dodjete kod nas i ono zajebavate nas a ustvari ne znate sta da radite i nemate zivotKao prvo ti vadis pusku na sred ulice u centru grada pred ljudima, lik koristi discord cist MG a mudja ti je nadimak lidera vase porodice i nemojte se praviti ludi sa tim forama bolje idite radit nesto pametno umesto sto nabijate warnove porodicama
nismo mi krivi sto vi nemate ovoliko panela kao sto mi imamoKao prvo ti vadis pusku na sred ulice u centru grada pred ljudima, lik koristi discord cist MG a mudja ti je nadimak lidera vase porodice i nemojte se praviti ludi sa tim forama bolje idite radit nesto pametno umesto sto nabijate warnove porodicama
ja nisam bio tuhahaahhha brate neka me kazne za mg ali brt nije uredu da vi dodjete kod nas i ono zajebavate nas a ustvari ne znate sta da radite i nemate zivot