Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
1334
Players nickname
Marko Eskobar
Suspect ID
10552
Date of violation
Feb 23, 2022
Time of violation
21:49
Proofs
https://youtu.be/YYHU-wa4_Wk

Marko Eskobar

Player
Player
Na kraju videa se vidi kako id 10552 puca u mene bez razloga, a u toku video ljudi govore hocu kod mudje u porodicu, ko je mudja?

Radel

CZBG
Player
Kao prvo ti vadis pusku na sred ulice u centru grada pred ljudima, lik koristi discord cist MG a mudja ti je nadimak lidera vase porodice i nemojte se praviti ludi sa tim forama bolje idite radit nesto pametno umesto sto nabijate warnove porodicama

Marko Eskobar

Player
Player
Kao prvo ti vadis pusku na sred ulice u centru grada pred ljudima, lik koristi discord cist MG a mudja ti je nadimak lidera vase porodice i nemojte se praviti ludi sa tim forama bolje idite radit nesto pametno umesto sto nabijate warnove porodicama
hahaahhha brate neka me kazne za mg ali brt nije uredu da vi dodjete kod nas i ono zajebavate nas a ustvari ne znate sta da radite i nemate zivot

Marko Eskobar

Player
Player
nismo mi krivi sto vi nemate ovoliko panela kao sto mi imamo

Seval Murinjo

Eros baby🤫
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 10552 dobit će kaznu za RDM + MG
  • ID 377 dobit ce kazu za MG

Status
Not open for further replies.
Top Bottom