gledajte sta rade zbog 20k dodjite dacu vam ja ako nemate para nemojte da krsite pravila
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!lice nemas zivot pa dolazis kod nas u ulicu i izigravas deristeNe znam kako si ti zakljucio da je ovo Richmans family kad nisu nosili svoja obelezja niti bilo sta slicno, zakljucio je preko njihovih ID-eva jer lik konstanto MG-a. A i oni su dosli za sebe a ne kao porodica ne znam u cemu je vas problem da nabijete nekom warn namerno, to sto niste ni u top 50 porodica to je vas problem nisu vam oni krivi nego se potrudite umesto sto pokusavate da ugasite porodice da biste bili u prvom planu.
lagano tebrice lik ima 70+ godina bleji na grandu 24/7 i sa skriptama afk-uje i farma pare skriptamalice nemas zivot pa dolazis kod nas u ulicu i izigravas deriste
oni nisu dosli kao porodicanaravno da znam ko su kada svaki dan rade iste stvari a negasim im ja porodicu nego oni sami svojim postupcima i TOXICNIM ponasanjem i to vecina porodice
a ti deriste dosao da provociraslagano tebrice lik ima 70+ godina bleji na grandu 24/7 i sa skriptama afk-uje i farma pare skriptama
i sada se kao pravda molim te lice ne glumi adminaNe znam kako si ti zakljucio da je ovo Richmans family kad nisu nosili svoja obelezja niti bilo sta slicno, zakljucio je preko njihovih ID-eva jer lik konstanto MG-a. A i oni su dosli za sebe a ne kao porodica ne znam u cemu je vas problem da nabijete nekom warn namerno, to sto niste ni u top 50 porodica to je vas problem nisu vam oni krivi nego se potrudite umesto sto pokusavate da ugasite porodice da biste bili u prvom planu
gledaj sebe ne drugea ti deriste dosao da provociras
ne glumim admina nego naucite pravila umesto sto se pravite pametnii sada se kao pravda molim te lice ne glumi admina
Ocito mene upozno nisi. Zoves moju fam toxic a to sto je tebi u fam 80% djece ispod 15 godina koja ni ne znaju pravila grda. Za pare se nebrini posto toga ima i visak. I kao drugo ja ne vidim po cemu si ti zakljucio da je Richmans ako su 2-3 njih dosli svojevoljno u necji posjed to nema veze s familijom zna se sto je mass rdm . Ugledaj se na velikog strimera koji kad nesto nije po njegovom pljuje i sere po svim org i psuje majke dok ga gledaju djeca.gledajte sta rade zbog 20k dodjite dacu vam ja ako nemate para nemojte da krsite pravila