Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected SAHP Korumpirana Biografija | Mare Sion | 14907

Rejected
Status
Not open for further replies.

Mare Sion7

Player
Player
Joined
Dec 18, 2023
Messages
51
Ime:Mare Sion
Pol:Muski
Starost:74
Nacionalnost:Americko
Mesto rođenja:Los Santos
Boja očiju: Plave
Boja kose: Crna
Tetovaže: Cjelo telo
Prednosti: Neozbiljnost
Slabost: Psovanje roditelje.

Mare se rodio u siromasnoj porodici, majka i otac su mu bili teski alkoholicari te samim tim nisu nikad imali para jer su sve to trosili na alkohol. Nisu imali da jedu a pogotovo da kupuju Maretu stvari koje su mu potrebe kao beba. Mare je ziveo u domu do 18 godina. Posle 18 rodjendana Mare je shvatio da sad moze sam da zivi te je odlucio napustiti dom. Cistacica koja je radila u domu znala je kakav je Maretov zivot, te posle izlaska iz doma je dala Maretu par dolara da kupi da jede. Mare je posle par dana naso sebi posao da skupi sebi bar malo para za namestaj i hranu. Radio je u magacinu za 5 dolara na dan. Posle par meseci Mare je sebi priustio stan koj je placao svakog meseca i biciklu. Mare je voleo da vozi biciklu u slobodnim danima. Otiso je na benzisku pumpu da kupi vodu gde je na staklu od lokala bio flajer gde se traze novi vojnici u Nacionalni Gardi. Mare je odlucio da se prijavi, posle 5 dana Mare je dobio poziv u Nacionalnu Gardu. Posle 5 godina u Nacionalog Gardi Mare je naucio da barata vatrenim oruzjem i da vozi auto off road. Nakon Nacionalne Garde dobio je poziv u Fib. Mare je naravno prihvatio poziv. Mare je bio tajni agent u Fibu, takodje je uz pomoc svojih kolega kao tajni agent uspeo da zapleni 1mil dolara vrednosti oruzja. Posle 2 godine doslo je vreme da Mare malo odmori i da sedi u fotelji kao Visa komanda u Lspdu


1.Mare moze uzeti mito do (100k) i moze traziti od kriminalaca da bace svoje oruzje ili bilo koje ilegalne predmete kako bi ih mogao zadrzati za osobnu upotrebu ili prodati na crnom trzistu (ne predmete koji pripadaju organizacijama)

2.Mare moze koristiti ilegalno oruzje dok je na duznosti ili van nje, poput XXX oruzja, obojenog oruzja, blokatora motora i teskih snajpera.

3.Mare moze da veze, vuce, koristi PDA, skuplja stvari s poda, stavlja vrecu na glavu, pretrazuje sa bilo koje strane, daje prvu pomoc, ubacuje u kola, podici ljude s kompletom prve pomoci, pretrazuje itd sa jednom rukom. (Osim pusaka)

4.Mare moze da lomi kamericu kolegama ukoliko ga uhvate u korupciji. (prvo /try komanda da nadje kamericu ukoliko je ne nadje preko try komande nema pravo da lomi kameru).

5.Mare zbog svojih sposobnosti te pucackih vještina moze ici 1v2.

6.Mare moze da onesvjesti/uradi atentat na kolegu ako privodi/hapsi lice bitno njemu.
 
Last edited:

Biggus Nibbus

Player
Player
Joined
Apr 21, 2022
Messages
3,023
Biografija ODOBRENA!

Mare moze da veze, vuce, koristi PDA, skuplja stvari s poda, stavlja vrecu na glavu, pretrazuje sa bilo koje strane, daje prvu pomoc, ubacuje u kola, podici ljude s kompletom prve pomoci, pretrazuje itd sa jednom rukom. (Osim pusaka) - Sve sto se napisali vam se racuna (sem itd jer to ne opisuje nikakve vase mogucnosti)

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom