Ime familije : Sinaloa
Ime vlasnika familije i id: Mikri Horseze 5682
Broj stana od porodice: 1220
Forum link od vlasnika familije: Jolex
Ime i tag vlasnika familije na discordu: djokamesar#7726
Logo familije:
O familiji :
Dolaskom u Los Santos upoznao sam ispred kazina otmenog coveka koji mi je predlozio da radim za njega i pristao sam, nakon odredjenog vremena i truda ulaganja u tu porodicu stigo sam do zamenika, ali onda su poceli problemi nas lider je poceo da ulaze pare u pogresne poslove i da radi na svoju ruku de se to nama nije svidelo i bili smo proterani. Nakon toga sam odlucio da napravim svoju porodicu sa izabranim ljudima lojalnim.Skupili smo i nove clanove de im pomazemo upucujemo u poslove nase, planiramo da se sirimo da radimo sto vise poslova, da bi nasli svoje parce zemlje pod Los santosovim nebom.
Cilj porodice: Da idemo na evente, da imamo biznise , da sirimo posao i familiju i da budemo u top 10.
Rangovi u porodici: 1.Regrut ; 2.Iskusni.R ; 3.Diler ; 4.Gankster ; 5.Mafijas ; 6.Legend ; 7.Co-Leader ; 8. Leader
Pravila porodice :
1. Nosenje Family Outfita je obavezno na eventima.
2. Zabranjeni sukobi izmedju porodicnih clanova.
3. Postivanje visih cinova je obavezno.
4. Bez vrijedjanja u chatu ili na radiu u porodici.
5. Bez Omalovazavanja manjih rankova.
6. Obavezno je dolaziti na evente kada god ste slobodni..
7. Obavezno uci na discord i biti u callu na eventu koji igras.
Zanimanja porodice :
1. Eventi
2. Prodaja oruzija i municije , kradje kola
3. Plantaze , sadnje , voznja kamijona , gradjevinska brigada
Ime vlasnika familije i id: Mikri Horseze 5682
Broj stana od porodice: 1220
Forum link od vlasnika familije: Jolex
Ime i tag vlasnika familije na discordu: djokamesar#7726
Logo familije:
O familiji :
Dolaskom u Los Santos upoznao sam ispred kazina otmenog coveka koji mi je predlozio da radim za njega i pristao sam, nakon odredjenog vremena i truda ulaganja u tu porodicu stigo sam do zamenika, ali onda su poceli problemi nas lider je poceo da ulaze pare u pogresne poslove i da radi na svoju ruku de se to nama nije svidelo i bili smo proterani. Nakon toga sam odlucio da napravim svoju porodicu sa izabranim ljudima lojalnim.Skupili smo i nove clanove de im pomazemo upucujemo u poslove nase, planiramo da se sirimo da radimo sto vise poslova, da bi nasli svoje parce zemlje pod Los santosovim nebom.
Cilj porodice: Da idemo na evente, da imamo biznise , da sirimo posao i familiju i da budemo u top 10.
Rangovi u porodici: 1.Regrut ; 2.Iskusni.R ; 3.Diler ; 4.Gankster ; 5.Mafijas ; 6.Legend ; 7.Co-Leader ; 8. Leader
Pravila porodice :
1. Nosenje Family Outfita je obavezno na eventima.
2. Zabranjeni sukobi izmedju porodicnih clanova.
3. Postivanje visih cinova je obavezno.
4. Bez vrijedjanja u chatu ili na radiu u porodici.
5. Bez Omalovazavanja manjih rankova.
6. Obavezno je dolaziti na evente kada god ste slobodni..
7. Obavezno uci na discord i biti u callu na eventu koji igras.
Zanimanja porodice :
1. Eventi
2. Prodaja oruzija i municije , kradje kola
3. Plantaze , sadnje , voznja kamijona , gradjevinska brigada
Last edited by a moderator: