Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected NG Korumpirana Biografija | Daniell Hesoyam | 24802

Rejected
Status
Not open for further replies.

Daniel Hesoyam

No Risk, No Story.
Player
Joined
Sep 18, 2022
Messages
117
Ime: Daniell Hesoyam
Pol: Muski
Starost:17
Rasa:bjelac
Nacionalnost: Makedonac
Mesto rođenja:Engleska
Otac:Liam Hesoyam
Majka:Emma Hesoyam
Težina:70
Visina:180
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Tetovaže: po rukama
Prednosti:Snalazliv,Pametan
Slabost: Kratke zivce

Daniell Hesoyam je mladić od 16 godina koji je oduvek sanjao o vojnom životu. Rođen i odrastao u malom gradiću, Daniell je oduvek bio fasciniran vojnom disciplinom, hrabrošću i odgovornošću vojnika. Još kao dečko, igrao se vojničkim igračkama i sanjario o danu kada će postati vojnik.
Kako je Daniell odrastao, njegova strast prema vojnom životu je samo rasla. Nakon završetka srednje škole, odlučio se pridružiti vojsci svoje zemlje. Njegova odluka nije bila iznenađenje za njegovu porodicu i prijatelje, budući da su svi znali koliko ga to ispunjava.
Daniell je prolazio kroz intenzivan vojni trening, učio vojnu taktiku, fizičku spremnost i razvijao karakterne osobine potrebne za vojnički život. Iako je bilo teško, nikada nije gubio motivaciju. Imao je jasno postavljene ciljeve i želju da služi svojoj zemlji.
Nakon završetka osnovnog vojnog obuke, Daniell je postao vojnik na terenu. Putovao je na različite zadatke širom zemlje i svaki put pokazivao predanost i odanost svojoj dužnosti. Njegova hrabrost i spremnost da se suoči s izazovima često su ga izdvajale među svojim kolegama.
Daniell je brzo napredovao u vojsci i dobio priliku da se specijalizira za određenu oblast. Odlučio se za oblast komunikacija i postao stručnjak za vojnu komunikaciju. Njegovo znanje i veštine su postali od suštinskog značaja za uspeh vojnih operacija.
Iako je vojni život često naporan i zahtevan, Daniell ne bi menjao ništa. Smatra da je služenje svojoj zemlji najveća čast i da je vojni život ispunio njegove snove. S ponosom nosi svoju uniformu i ostaje odan vojničkim vrednostima koje ga vode kroz život

.
ishodi:

1.Daniell moze da veze, vuce, koristi PDA,kupiti sa poda,pruzati prvu pomoc, ubacuje u kola, pretrazuje sa revolverom/tazerom u ruci (Postovanje pravila PG)
2.Daniell moze da ide 1v2 zbog njegovih vestina.
3.Daniell moze traziti i uzet privedenima mito do 100.000$, oruzije, municiju, balaclavu, pancire i drogu ili pustiti na slobodu bilo koga.
4.Daniell moze posedovati, prodavati, kupovati, koristiti sva legalna i ilegalna oruzja ( heavy sniper,machine gun ) koja se mogu nabaviti u gradu osim iz svoje organizacije
5.Daniell moze voziti svaki off road auto do 50 km/h.
6.Daniell moze osumnjicene mucit ili ubit ako ne saradjuju, pustit ih na slobodu, ocistit dosije i skinut poternicu.
 
Last edited:

Biggus Nibbus

Player
Player
Joined
Apr 21, 2022
Messages
3,023
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom