Vise puta opomenut da izadje napolje, pravi se lud da ne cuje.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ja ovde vidim samo DM, koliko znam moras dati 5 sec bar ukoliko odbija onda imas prava pucati.
OFFTopic, Koriscenje Discorda u toku RolePlaya ti je MG, on koristi Discord kao sto se cuje.On ne prica uopste, sto ne odgovara nego tek kada ja krenem da pucam on prica?
Sto ne odgovara kada mu kazem napustite vozilo, to mene zanima?OFFTopic, Koriscenje Discorda u toku RolePlaya ti je MG, on koristi Discord kao sto se cuje.
Jel ti mozda duzan odgovoriti?Sto ne odgovara kada mu kazem napustite vozilo, to mene zanima?
Kakav DM, lice upozoren je vise puta da napusti vozilo, posle toga smatra se da "bezi".Smatram da trebas biti kaznjen za MG i DM, nauci pravila pa postavljaj zalbe.
Duzan je da odgovori, jel bi uzivo cutao? Kada bih mu tako rekao?Jel ti mozda duzan odgovoriti?
Bezim u mestu? HHAHAHAHKakav DM, lice upozoren je vise puta da napusti vozilo, posle toga smatra se da "bezi".
Gde ti vidis uzivo da pripadnik LSPD-a zaustavlja pripadnika FIB-a ???Duzan je da odgovori, jel bi uzivo cutao? Kada bih mu tako rekao?
Jbg zatvoren mi prozor bioCemu onda tvoje provociranje sto nisi lepo kao covek izasao pokazao legitimaciju nego si cutao?
To sto sam ja sluzbenik i ti isto, valjda treba da komuniciramo a ne da cutis?