Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Pravilo igre 6.22, pravilo prevare 1.3 | ID: 12123

Status
Not open for further replies.
Your ID
6565
Players nickname
Ray Gold
Suspect ID
12123
Date of violation
Feb 28, 2022
Time of violation
15:21
Proofs
https://imgur.com/pDrWMus

Ray Gold

Player
Player
pDrWMus.png

Dobivam poruku od svog člana familije Ilce na Discord da mi je ostavio njegovu donaciju za familiju u porodičnom vozilu BMW Z4; 838 bakar, 1047 grgec, 10 saran,104 benzin, 100 kerozin,100 solar i 10 jagoda.
Dolazim kući idem provjerit i nađem samo bakar u vozilu.. pogledam logove i vidim član familije ID: 12123 koji je jako slabo aktivan došao i ljepo povadio sve i odnesao ko zna gdje.
rEFynFs.png

gkh8nUO.png

ercEyc1.png

Kao što se vidi na slici 1 na vrhu posta vidi se vrijeme kada mi je Ilce poslao poruku da je stavio donaciju u vozilo i nakon 5min ID: 12123 uzima svu količinu kod sebe.
Ja sam mu slao privatnu poruku na Discord i pisao na familijarni chat nije se odazvao, dao sam mu šansu do večeras da se javi nije se javio. Dobio je KICK iz familije i sada prijavu na forum.
Dakle nije meni do toga što je on uzeo to nije neka vrijedost nego neću dozvolit da mi se ovo dešava u familiji i želim kaznu za pravilo igre koje je prekršio 6.22 također i spada u pravilo prevare 1.3

6.22 Zabranjena je prodaja/kupovina obiteljskih biznisa ili podizanje/uplata novca na/sa porodičnog računa bez odobrenja lidera porodice, kao i uzimanje iz skladišta i obiteljskih automobila (spada pod pravilo prevare 1.3)

Last edited:

Ray Gold

Player
Player
evo brate preko imgur.com sam sada uploado nadam se da je sve uredu ?? Uostalom ja predpostavljam da on je mislio da se to ne moze vidjeti da on uzima stvari iz vozila.. ali eto malo se preletio mozda se to desavalo i prije jer sam znao naci vozila u garazi svima otvoren gepek redom... samo tad nije bilo nista unutra pa nisam obratio paznju..

Ali opet cu napomenuti evo ako vidi ovaj forum neka se javi ako ispravi gresku i izvine se povuci cu zalbu... nije mi da neko dobije ban zbog gluposti .. ako mu ista znaci igra na ovom serveru i druzenje sa nekom ekipom neka se javi 12123 ja cu povuci zalbu... ukoliko se ne javi Tom Chivas odradi sta moras. Hvala!

Last edited:

Tom Korupcija

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • Nakon detaljnog pregleda igrača, pregleda logova:
  • ID (12123) dobit će kaznu za Generalno pravilo 6.22
  • Zabranjena je prodaja/kupovina obiteljskih biznisa ili podizanje/uplata novca na/sa porodičnog računa bez odobrenja lidera porodice, kao i uzimanje iz skladišta i obiteljskih automobila (spada pod pravilo prevare 1.3)
Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom