Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Bait, Namjestanje Jail-a | ID : 1552

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
8802
Players nickname
Leo Angelo
Suspect ID
1552
Date of violation
Mar 1, 2022
Time of violation
13:45
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=O4TzLtR7WY0&ab_channel=doktor

Leo Angelo

Hercegovina ❤️
Player
Da malo razjasnim situaciju. ID : 1552 Je radio kako neki bait da mi smjesti jail. Kao sto se moze vidit u video prvi put on dize ruke te spusta iste sekunde na sto mu ja govorim podigni ruke opet. U drugoj situaciji on opet dize ruke i odmah spusta no ja nisam vidio da je spustio posto mi je artikal kupljen bio i htio sam viditi koliko sam para dobio. Igrac id: 1552 ovdje pokusava smjesiti jail meni ili pokusaj warna organiziaciji, isjekao je video samo gdje se vidi 2 put kad je digao ruke. Mislim da je ovo Cist KRP od strane doticnog igraca, također isti radi FEARRP posto odgovara meni a ima 5 puski na glavi. Njegova zalba : Approved - PG II Bloods

Lp,
Leo Angelo

Last edited:

David White

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.
Postavite POV cele situacije gde se vidi sta se desava na kraju
Imate 6h da to uradite.

Leo Angelo

Hercegovina ❤️
Player
Imate 6h da to uradite.
Postovanje,
Pov sta se dogodilo na kraju nemam, poslije kraja videa pustili smo ga jer smo vjerovali da je sve bacio. Zalba je postavljena iz razloga sto sam dobio jail za PG koji sam ucinio dok doticni igrac baita sa podizanjem ruka te samim tim radi KRP, ovo videa sto je tu je cijela situacija posto smo ga odmah cim sam presto snimat pustili. Zamolio bih vas da ponovo pregledate situaciju.

Leo Angelo

Hercegovina ❤️
Player
Imate 6h da to uradite.
Također imate na zalbi id-a 1552 sto sam link postavio gore nastavak situacije gdje se vidi da smo ga pustili.

Bakir Immortall

Player
Player
1.Na pov se vidi kako si ti pretrazio me irekao da su ti bile dignute ruke a na pov se vidi da nisu.

2.Ovo nije nikakav bait nego rp.

Bakir Immortall

Player
Player
Postovanje,
Pov sta se dogodilo na kraju nemam, poslije kraja videa pustili smo ga jer smo vjerovali da je sve bacio. Zalba je postavljena iz razloga sto sam dobio jail za PG koji sam ucinio dok doticni igrac baita sa podizanjem ruka te samim tim radi KRP, ovo videa sto je tu je cijela situacija posto smo ga odmah cim sam presto snimat pustili. Zamolio bih vas da ponovo pregledate situaciju.
Znas li ti sta je KRP?

-KRP-Prekidanje IC prica OOC sadrzajem.(Kill RolePlay)

Joe Ninthstreet

Player
Player
Gospodine Bakir Djingos-e molim vas da se ponašati u skladu sa vašim nivomom italigencije i ponovo pogledate POV ja kao veoma iskusan čovek u tim poslovima i žalbama mogu da potvrdom da je ovo na čista nameštaljka, da li zato što imaš nešto protiv njega ili protiv crvenih ne znam, ali to je bio stvarno bezobrazan a pre svega dečiji potez koji samo pokazuje koliko vi ne razmišljate i samo hoćete drugom loše

Hvala na razumevanju👍!

Joe Ninthstreet

Player
Player
1.Na pov se vidi kako si ti pretrazio me irekao da su ti bile dignute ruke a na pov se vidi da nisu.

2.Ovo nije nikakav bait nego rp.
Gospodine Bakir Djingos-e molim vas da se ponašati u skladu sa vašim nivomom italigencije i ponovo pogledate POV ja kao veoma iskusan čovek u tim poslovima i žalbama mogu da potvrdom da je ovo na čista nameštaljka, da li zato što imaš nešto protiv njega ili protiv crvenih ne znam, ali to je bio stvarno bezobrazan a pre svega dečiji potez koji samo pokazuje koliko vi ne razmišljate i samo hoćete drugom loše

Hvala na razumevanju👍!

Joe Ninthstreet

Player
Player
Zahtjevam da se ova zalba odbije jer nije postavljen cjeli pov u zadanom roku.
Brate nema šta da se odbija sve se vidi u POV-j to što se tebi ne sedi u zatvoru jer zna da si pogrešio nije nit moj nit Leov nit ičiji problem, sledeći put nemoj da to radiš i tjt. Lekcija naučena

Tom Korupcija

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Greške nisu ispravljene u datom roku od prethodnog administratora.
Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom