Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9984
Players nickname
Lovro Krilic
Suspect ID
0000
Date of violation
Mar 1, 2022
Time of violation
18:15
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=yIWW0tUal5o

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
Od 1:50 do kada vam id 8802 nije na radio reko izadjite iz hq....

Joe Ninthstreet

Player
Player
Od 1:50 do kada vam id 8802 nije na radio reko izadjite iz hq....
Posotvani Lovro Krilic što se tiče svega on nije javio na radio već je napisao na rp chat-u pojačanje a što se tiče robana iz HQ on je sam kriv što je uleteo u nas ja kada smo trebali da ga robamo te je samim tim uradio i napuštanje fail rpa i fear rp.
Da sam ja Admin bila bi zaključenja ova situacija sa kaznom od fail rpa za osobu koja je robana u hq
Od 1:50 do kada vam id 8802 nije na radio reko izadjite iz hq.

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
Uz sve to momak uz duzno postovanje,vasi ljudi su uletavali hq a nije proslo 5 min od gunfighta i robanja.

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
Posotvani Lovro Krilic što se tiče svega on nije javio na radio već je napisao na rp chat-u pojačanje a što se tiče robana iz HQ on je sam kriv što je uleteo u nas ja kada smo trebali da ga robamo te je samim tim uradio i napuštanje fail rpa i fear rp.
Da sam ja Admin bila bi zaključenja ova situacija sa kaznom od fail rpa za osobu koja je
Offtopic

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
Uopšte nije off topic ovo je baš tema što ste postavili to
Jeste offtopic, krenuli ste pricati da bi vi bili admin vi biste ovo vi biste ono. Svakako administratori neka rijese zalbu a ne da se prepiremo oko toga sto organizacija bloods ne zna pravila.

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
Da sam ja Admin bila bi zaključenja ova situacija sa kaznom od fail rpa za osobu koja je robana u hq
Taoce ne smete uvoditi u hq, momak vam nije bio u hq dok ste ga robali stajao je lijevo od linije kada gledamo prema emergency centru. Nauci granice svog hq barem ako si vec u toj organizaciji, vi ste ti koji ste otisli u hq i drzali puske na njega.

Joe Ninthstreet

Player
Player
Taoce ne smete uvoditi u hq, momak vam nije bio u hq dok ste ga robali stajao je lijevo od linije kada gledamo prema emergency centru. Nauci granice svog hq barem ako si vec u toj organizaciji, vi ste ti koji ste otisli u hq i drzali puske na njega.
Ne znam da li znaš ali granice su drugačije nego na EN serveru manje su svi odgovorima tako da i u pov se vidi da je ispred hq a ne unutar

Status
Not open for further replies.
Top Bottom