Pozdrav,hocu da zamolim da dobijem unban.Ja i moji drugari smo dobili banove za GP 1.1,jer svi koji igramo zivimo blizu i neki od nas su rodjena braca.Problem nastaje tu kada smo mi pravili akauntove kod jedni drugih na kompjuterima te igrali na istim sa svojih kompjutera,Komplikovana prica.Posto su dva moja brata vec dobila unban zeleo bi da i ja mogu da igram.Akaunt 16409 mi nikad nije bio twink te nikad niko drugi nije igrao na njemu osim mene,samo sam ja igrao na drugovom komjuteru i tu ga i napravio.Ne znam kakav dokaz ja mogu da vam pokazem o tome.Rekli ste mi da twink nije appealeble,nije mi twink.Jedna od mojih ideja je da vam snimim moj kompjuter i drugov te put do njega ,da vam dokazem da zivimo jedan pored drugog a ne da sam ja kupio od nekog ne poznatog akaunt.U tom snimku snimio bi rockstar ili neku IP adresu po kojoj vi sve to vidite(da uporedite sa adresom na kojoj je acc napravljen),da bi znali da nisam snimio dva neka rendom kompjutera. Ako mislite da je ovo adekvatan dokaz ona bi to poslao privatno kome vec trebam da posaljem.