Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
15079

Hienn

Player
Player
Ova dva mentola od ovog dana ( 28.02.22 ) dolaze kod naseg fam housa ili fam housa preko puta. Dolaze da provociraju potom da ubijaju, pre ovoga su dosli i drali se da ce nas sve pobiti i ne znam ni ja ko da ce nam sve doci, zvali smo admina i gjorg je specao par puta, medjutim oni ne zele da se smire i iz dana u dan nastavljaju, dolaze i ubijaju ili nas ili fam house preko puta bez ikakvog razloa, pitao sam ljude pored nas ( ID 12081) on takodje moze potvrditi da ima 2 debila koji idu redom i ubijaju ljude bez razloga. Takodje, nadam se da je gjorg u mogucnosti da potvrdi da smo imali situaciju gde pucaju na nas bez RP razloga.
Ja ne znam da li su oni u nekoj porodici ali se sumlja da su iz porodice "Legijon Anonymus", na Vama je da proverite tu situaciju i da odlucite da li ce dobiti ban posto sam uocio da su obojica bili u demorganu mnogo puta po 2 ili 3 sata, tako da ja licno ne ocekujem da ce ih ista smiriti, to su derista po glasu se cuje jako su toksicni i napadni.

Na Vama je sve ostalo, ako nisu zasluzili ban ja se nadam da ce dobiti neku jacu opomenu od demorgana, jer oni vec 4 dana za redom dolaze i ubijaju ( ako nas je malo ) ili provociraju ako nas je dosta kod fam housa.

Zeljko Kidara

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 2354 dobit će kaznu za RDM.
  • ID 3220 dobit će kaznu za RDM

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom