Ova dva mentola od ovog dana ( 28.02.22 ) dolaze kod naseg fam housa ili fam housa preko puta. Dolaze da provociraju potom da ubijaju, pre ovoga su dosli i drali se da ce nas sve pobiti i ne znam ni ja ko da ce nam sve doci, zvali smo admina i gjorg je specao par puta, medjutim oni ne zele da se smire i iz dana u dan nastavljaju, dolaze i ubijaju ili nas ili fam house preko puta bez ikakvog razloa, pitao sam ljude pored nas ( ID 12081) on takodje moze potvrditi da ima 2 debila koji idu redom i ubijaju ljude bez razloga. Takodje, nadam se da je gjorg u mogucnosti da potvrdi da smo imali situaciju gde pucaju na nas bez RP razloga.
Ja ne znam da li su oni u nekoj porodici ali se sumlja da su iz porodice "Legijon Anonymus", na Vama je da proverite tu situaciju i da odlucite da li ce dobiti ban posto sam uocio da su obojica bili u demorganu mnogo puta po 2 ili 3 sata, tako da ja licno ne ocekujem da ce ih ista smiriti, to su derista po glasu se cuje jako su toksicni i napadni.
Na Vama je sve ostalo, ako nisu zasluzili ban ja se nadam da ce dobiti neku jacu opomenu od demorgana, jer oni vec 4 dana za redom dolaze i ubijaju ( ako nas je malo ) ili provociraju ako nas je dosta kod fam housa.
Ja ne znam da li su oni u nekoj porodici ali se sumlja da su iz porodice "Legijon Anonymus", na Vama je da proverite tu situaciju i da odlucite da li ce dobiti ban posto sam uocio da su obojica bili u demorganu mnogo puta po 2 ili 3 sata, tako da ja licno ne ocekujem da ce ih ista smiriti, to su derista po glasu se cuje jako su toksicni i napadni.
Na Vama je sve ostalo, ako nisu zasluzili ban ja se nadam da ce dobiti neku jacu opomenu od demorgana, jer oni vec 4 dana za redom dolaze i ubijaju ( ako nas je malo ) ili provociraju ako nas je dosta kod fam housa.