Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16790 , 12925
Players nickname
Bilman Nikolich
Administrators nickname
Shomy McQueen
Date
Mar 3, 2022
Time
20:57
Proofs
deskripcija

tvoja keva retarde

Player
Player
Na pocetku zelio bi se ispricati sto sam uopce pomislio da skinem cheat jer je cheat najgori oblik varanja.
Zelim reci da sam ga koristio iskljucivo u svrhe zabave, a ne u svrhe stecanja nepravedne prednosti nad drugim igracima.
Nisam koristio mnoge opcije cheata kao sto su: WH, AIM bot, teleportanje, spectate...
Koristio sam speed boost za trcanje i insta speed za auta.
Shvatio sam da sam napravio ogromnu pogresku koja me je kostala moja 2 accuonta i 2 mjeseca neprekidnog truda kojega sam stekao bez ikakve pomoci cheata.
Kao ispriku zelio bi vam pomoci da poboljsate anti cheat sustav da vam pokazem gdje se moze nabaviti taj cheat i koje su mu sve mogucnosti.
Nadam se da bi vam te informacije pomogle da osigurate ljepsu i bezbrizniju igru na serveru.
Na kraju postujem svaku odluku koju doneste jer je to protiv pravila i ukoliko bi mi dali zadnju sansu obacajem da vise nikada necu koristiti tako sto u svrhe zabave, a kamoli u svrhe sticanja nepravedne prednosti nad ostalim igracima.
Hvala.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom