Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
12551
Players nickname
Mike Smiley
Administrators nickname
Micko Nevolja
Date
Mar 4, 2022
Time
19:40
Proofs
https://imgur.com/a/EBoWxf9

Pasha Washed

I love to help a people
Player
Lik dodje mjuta me za Vredjanje administracije a nisam ga vredjao nego sam ga pitao zasto on dolazi ako sam napisao na pomoc da ne dodje micko da dodje neki drugi admin,tem je rekao meni kao da sam ih vredjao em sam ga pitao zasto se dere na igrace po zatvoru on me pita na koga ja kazem na Lovro Krillica on kaze "zato sto decko ima nekih problema u mozku takodje ocigledno da ih imas i ti"

Ari Kisha

Player
Player
Lik dodje mjuta me za Vredjanje administracije a nisam ga vredjao nego sam ga pitao zasto on dolazi ako sam napisao na pomoc da ne dodje micko da dodje neki drugi admin,tem je rekao meni kao da sam ih vredjao em sam ga pitao zasto se dere na igrace po zatvoru on me pita na koga ja kazem na Lovro Krillica on kaze "zato sto decko ima nekih problema u mozku takodje ocigledno da ih imas i ti"
tako si me i ti mjuto

Ivkezz

Player
Player
Postovanje, Ako imate POV Gdje vas je vrijedao okacite novi thread, Vi ste se njemu derali i vrijedali ga.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom