Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
14860<moj id i ovoj je mog druga id>14247
Players nickname
Nikoloa Federov
Administrators nickname
Radasin Ljubic
Date
Mar 4, 2022
Time
21:20
Proofs
Nazalost nemam dokaz

Ari Kisha

Player
Player
Dobro vece,ovako se to desilo ja i moj drug pucamo se kroz geto i vidimo jednog lika i ubijemo ga al to je blizu black marketa ali ja znam odakle pocinje geto od black market-a,reko mi je admin juce.Ja i moj drug smo u zatvoru za dm u gz .Ja mislim da to nije gz obicno smo se pucali i ako je to gz i taj sto nas je pucao nek dobije jail i warn.I ako moze meni i mom drugu unjail i unwarnNase ime je Nikoloa Federov i Pipo Ristic dole nemam mesta da napisem.Hvala.

Ari Kisha

Player
Player
Dobro vece,ovako se to desilo ja i moj drug pucamo se kroz geto i vidimo jednog lika i ubijemo ga al to je blizu black marketa ali ja znam odakle pocinje geto od black market-a,reko mi je admin juce.Ja i moj drug smo u zatvoru za dm u gz .Ja mislim da to nije gz obicno smo se pucali i ako je to gz i taj sto nas je pucao nek dobije jail i warn.I ako moze meni i mom drugu unjail i unwarnNase ime je Nikoloa Federov i Pipo Ristic dole nemam mesta da napisem.Hvala.
Odakle pocinje granica od geto*

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Postovnaje, dokazi su zatrazeni od administratora, zalba je na razmatranju

Mujo Simba

Postovanje, nakon pregleda dokaza dobit cete skidanje warna i unjail. Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom