Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Adi Shuxxna

Player
Player
Joined
Jan 31, 2022
Messages
23
  1. Vaše ime IRL: Andrej
  2. Vaše godine: 16
  3. Vremenska zona: GMT+1
  4. Prosjek online po danu: 5-10h
  5. Vaš Discord: adi.00
  6. Vaše ingame ime: Adi Shuxxna
  7. Vaš ID: 9266
Dodatne informacije
  1. Lider za.....NG
  1. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

    Želim da budem vođa NG jer sam proveo 2 skoro 3 godine posvećujući svoj život organizacijama. Proveo sam dosta vremena u gradu, video sam dobre i loše organizacije i njihove članove, ali postoje dve stvari koje sam uradio baš u gradu. 1. Upoznavanje ljudi u kojih imam poverenja 2. Pridruživanje NG-u kada sam to uradio. Za mene je NG porodica i treba ga tako održavati da bi cvetao. NG je najvaznija organizacija grada i želim da budem siguran da bez obzira na vreme i dan, građani i ostalie organizacije mogu da računaju da će NG biti tu u trenucima potrebe. Verujem da NG treba da bude odlučujući faktor za svaku bitku koja se vodi.
  1. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1) Video sam taktiku NG u njenom sadašnjem stanju i želim da poboljšam ono što jeste i što treba da bude. Video sam način na koji su bande promenile svoje metode napada na bazu u poslednje vreme, tako da želim da napravim Specijalne snage kao veliki odred koji može da raširi jedinice širom baze, braneći tačke interesa, a ne zajedno sa tačkama ulazak/izlazak, bolje odbrambene tačke u zatvorskim pauzama itd.

2) Nacionalna garda treba da ima više odeljenja kako bi pripadnicima NG-a dala više opcija za njihovu karijeru u RP, kao što je to što su trenutne specijalne snage više diversifikovane. Dodavanje više divizija osim pilota, kao što su izviđački timovi, NAVI tim.

3) Regrutovanje najboljih od najboljih da bi se otklonili neželjeni slučajevi neuspeha i promašaja RP, korišćenje programa za regrutovanje samo kada je zaista neophodno i konačno korišćenje pametnih i promišljenih taktika za borbu protiv racija i napada.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom