Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na administratora Jerry Thompson

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
14475
Players nickname
Ariii Federov
Administrators nickname
Jerry Thompson
Date
Mar 8, 2022
Time
23:25
Proofs
https://youtu.be/HI_QFdzVG50

Ari Kisha

Player
Player
Ja i moj drug bili smo u getu i videli smo likovi i odlucimo da ih pucamo al onda oni su izasli iz auta i usli u gz,gde mi nemamo pravo da ih pucamo al ja mislim da ima,zato sto od geta i onda beze u gz kad ih neko puca.Na pov-u se vidi gde smo ubili troje likovi i onda jos jednog.Te troje likove kad su usli u gz mi smo im rekli da izadju i onda oni su izasli i odma usli u gz.I mi smo ih ubili.Moj ingame ime je Ariii Federov a mog drugu je Filip Federov.Zelimo unwarn i unjail.Hvala!

Ari Kisha

Player
Player
Ja i moj drug bili smo u getu i videli smo likovi i odlucimo da ih pucamo al onda oni su izasli iz auta i usli u gz,gde mi nemamo pravo da ih pucamo al ja mislim da ima,zato sto od geta i onda beze u gz kad ih neko puca.Na pov-u se vidi gde smo ubili troje likovi i onda jos jednog.Te troje likove kad su usli u gz mi smo im rekli da izadju i onda oni su izasli i odma usli u gz.I mi smo ih ubili.Moj ingame ime je Ariii Federov a mog drugu je Filip Federov.Zelimo unwarn i unjail.Hvala!

Ari Kisha

Player
Player
Izvinjavam se ja se zovem Ariii Ristic.Pogresno sam napiso ime zato sto sam pred neki 50min sam promenio i zato

Ivkezz

Player
Player
Postovanje, Administrator je donio ispravnu odluku. Niste ga trebali ubiti u green zoni, Trebali ste najjednostavnije snimiti i okaciti zalbu na igrace.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom