Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na odluku administratora Radasina Ljubica

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
10785
Players nickname
Thoomas_Shelby
Administrators nickname
Radasin_Ljubic
Date
Mar 13, 2022
Time
17:56
Proofs
https://youtu.be/UWZLVK9BQ0U

Thomas Gethoven

Player
Player
Dobar dan, ralzog moje zalbe jeste odluka administratora radasina ljubica da me stavi u demorgan na 180 min zbog VDM. Kao sto se vidi na snimku ja nisam imao nikakvu nameru da VDMam igraca te sam pre nego sto sam ga udario kocio ali kao sto znate auto ima takav hendling da ne moze da ukoci iste sekunde. Druga stvar je ta da ne mogu da verujem da je onakva zalba koja nije u formatu kakvom treba da bude prihvacena, isto ako i sto ne mogu da verujem da admin na snimku ne primecuje da igrac potencijalno ima cheat zbog njegovog nacina pucanja. Ja u tim trenutcima nisam aposlutno jurio njega nego njegovovg kolegu koji je bio u kolima te nisam ni znao da nekoga ima u toj ulici. Ja se jos jednom izvinjavam igracu i opet naglasavam da nisam imao nikakvu nameru da ga udarim, kao sto se na snimku to i vidi. Ne zelim da ovo shvatite kao zalbu na admina vec kao zalbu na neopravdan demorgan. Samo da naglasim da proof nije moj vec od igraca koji je pisao prijavu na mene.

Ivkezz

Player
Player
Poštovanje, Koliko vidim thread za koji ste zatvoren je u dobrom formularu. Mogli ste skrenuti negdje drugo a ne direktno u njega da udarite, Nazalost necete dobiti unjail.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom