2. dokaz:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Staro ingame ime Hamza, discord ime Hamza, RL ime Hamza ne znam sta nije jasno. PozdravNije mg,ti se čak i ne zoves Hamza u ingame ja sam ti dao nadimak Hamza....
Selam alejk,treva išćerat šejtana iz velje vidis sta radi po gradu... uhm uhmStaro ingame ime Hamza, discord ime Hamza, RL ime Hamza ne znam sta nije jasno. Pozdrav
hahahah jel moguce da ides na tu kartu? auta su kupljena od drugog clana a ne od mene, takodjer se tad nisam zvao Hamza a i koliko se dobro sjecam nikad se nismo upoznali IC a takodjer imam masku na POV-u hvala lijepo ovo je moja zadnja poruka.Nije mg,tako da ne smaraj,znam ko si posto sam od tebe moj drugar kupio auta
Trolanje servera i foruma lvl max. Admini be like everything is okZnam coveka, on sve ljude koje ne voli zove Hamza, prosta slucajnost!
Gde ja trolujem server izvini?Trolanje servera i foruma lvl max. Admini be like everything is ok