Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Žalba na odluku Administratora | Buki Paljevic

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2741
Players nickname
Kim Halland
Administrators nickname
Buki Paljevic
Date
Mar 15, 2022
Time
20:14
Proofs
/

maisony9

:)
Player
Dobio sam warn za pucanje u neformalnoj green zoni tj na parking kod zatvora. Okej, pre svega razumem postupak administratora pošto je došao u toj situaciji i video to, ali mi nije jasno zašto ne siđe i proveri situaciju? Ja kao igrac koji igra od recimo početka servera logično da znam pravila i da znam kazne za kršenje istih. Kao drugo imali smo RolePlay situaciju pre zatvora( pre neformalne green zone) tačnije LSPD je hapsio naša dva čoveka
Matke Ackerman i Kristijan Perkov što može u logovima da se proveri ko je pucao i kako šta. Sam LSPD može da potvrdi da je RP situacija bila pre zatvora i da smo samo nastavili na parkingu.
Hvala.😊

maisony9

:)
Player
Dobili smo meetpoint od članova familije i rečeno nam je da nam hapse dva čoveka, došli smo i bila je situacija na autoputu tacno iznad zatvora, odatle su momci isterani bukvalno na parking i tu smo nastavili situaciju, pošto je Administrator Buki Paljević došao na situaciju kod parkinga skroz razumem njegov postupak, al bih vas zamolio da proverite logove zato što je prvo pucano iznad zatvora i parkinga pa na parkingu i to je desavanje bilo u istoj situaciji.

Ivkezz

Player
Player
Poštovanje, Vi dok ste došli oni su bili već uhapšeni, Zatim ste ubili policajca koji je bio u Zatvoru, I Ostale koji su bili na parkingu zatvora. Administrator je donio ispravnu odluku.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom