9Dobar dan dragi moj admine Tom Chivas-u. Vec 3 dana abjuzaju to sranje mrtvo da skacu sa auto puta na ne dozvoljenu zgradu. Da malo specate ovaj event vidili bi i coravi da abjuzaju ovaj mrtvi krov do kojeg se moze doc samo preko auto puta i nikako drugacije ne kuzim ko ti je dao admina da si nesposoban da odes tamo i provjeris kako da odes na taj krov a ne pises ne vidim id-jeve na mtrvom videu. Ne znam kako da odem po njihove id jeve. kad moram ic s njima da ti dokazem da skacu sa mrtvog autoputa dole na zgradu. Molim vas admini veci od ovoga rijesavajte ovoga Tom Chivas-a jer ocito lik ne zna sta radi i nikad nije speco ni jedan event pa se sad kao pravi pametan daj id-jeve. Sve familije su potvrdile da oni skacu sa krova tad sam bio live i sinnerrsi i valiance i svi koji idu na event kazu da oni skacu sa tog jebenog mosta na NEDOZVOLJENI KROV I ABJUZAJU TO VEC 3 DANA STA TI NIJE JASNO TOMÈEEEEEE. Znam da cu dobit za pisanje ruznih rijeci ali me zaboli kara jer je admin ne moze utubit u glavu da ljudi rade gresku 3 dana i winaju event zbog toga. Lp za sve admine. Nadam se da smo se razumjeli.Hvala naljepša