Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Nedozvoljeni krov Armone Family/ Tom Chivas

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
377
Players nickname
Emily Obama
Administrators nickname
Tom Chivas
Date
Mar 16, 2022
Time
10:49
Proofs
https://youtu.be/G-GODdEFkWo

NikolaFromDavor

Slavonija u srcu
Player
9Dobar dan dragi moj admine Tom Chivas-u. Vec 3 dana abjuzaju to sranje mrtvo da skacu sa auto puta na ne dozvoljenu zgradu. Da malo specate ovaj event vidili bi i coravi da abjuzaju ovaj mrtvi krov do kojeg se moze doc samo preko auto puta i nikako drugacije ne kuzim ko ti je dao admina da si nesposoban da odes tamo i provjeris kako da odes na taj krov a ne pises ne vidim id-jeve na mtrvom videu. Ne znam kako da odem po njihove id jeve. kad moram ic s njima da ti dokazem da skacu sa mrtvog autoputa dole na zgradu. Molim vas admini veci od ovoga rijesavajte ovoga Tom Chivas-a jer ocito lik ne zna sta radi i nikad nije speco ni jedan event pa se sad kao pravi pametan daj id-jeve. Sve familije su potvrdile da oni skacu sa krova tad sam bio live i sinnerrsi i valiance i svi koji idu na event kazu da oni skacu sa tog jebenog mosta na NEDOZVOLJENI KROV I ABJUZAJU TO VEC 3 DANA STA TI NIJE JASNO TOMÈEEEEEE. Znam da cu dobit za pisanje ruznih rijeci ali me zaboli kara jer je admin ne moze utubit u glavu da ljudi rade gresku 3 dana i winaju event zbog toga. Lp za sve admine. Nadam se da smo se razumjeli.Hvala naljepša

Major Obama

Player
Player
Pozdrav,
javljam se kao zamenik lidera nef. organizacije Armone(osudjena), ako adminima treba dokaz da se na taj objekat moze doci dok si unutar kruga vrlo rado cu ga dostaviti u video formatu.
Hvala!
Moze moze samo dostavi pov gde se vas 10 na sred eventa penje u FP gore dok vas pucaju i nemas frke ja cu da ti se izvinim. Druze bukvalno znate za foru da ne mogu da vam se vide ID-jevi sa te udaljenosti i namerno to radite i pravite se blesavi ahahaha... Na krov se moguce popeti ali ne mozes da ubedis nikoga ovde da se na krov tako penjete jer ste toliko puta vidjeni da ulazite sa mosta i skacete na isti taj krov.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom