Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
17799
Players nickname
Branimir_Stupar
Suspect ID
18467
Date of violation
Mar 17, 2022
Time of violation
0:45 - 1:9
Proofs
https://imgur.com/a/uzfVzpB

Branimir Stupar

Player
Player
Ovako kopao sam na jednom od kamenoloma kada je neki lik dosao sa iznajmenim neonom i samo s ezaleteo i udario me. iskulirao sam to i nastavio sam d akopam
Pored mene je bio auto da bih ubaciovao stvari koje kopam u gepek i onda se on opet pojavio i poceo da mi udara auto itd. uglavnom je poceo da me provocira. kada sam ga "jurio" da ga pitam sto to radi poceo je da radi nenormalan pg tako sto je poceo da skace po kamenolomima bukvalno. Nazalost tek sam posle skinuo program za skidanje pa to nisam zabelezio. Nakon toga je opet poceo d ame udara itd i skinuo mi j eskroz helt. za to vreme ja sam skidao program MedalTV koji snima ekran i snimio sam kako se zalece i udara me. takodje imam sliku gde sam mrtav i on stoji pored mene. nervira me to sto ovakvi ljudi postoje. Recimo ovo mi je ugorsalo vece. Hval aunapred. Video je 15 sekundi je rnisam stigao d apodesim u programu da radi n a1minut ali mislim da kristalno jasno moze da se vidi sta se desava.

Tom Korupcija

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Postavite POV koji prikazuje cijeli događaj
  • POV uploadajte na youtube.com
Imate 8 sati

Luka Lopac

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Žalba nije ispravljena u zadanom roku​
  • Nedovoljno dokaza

Status
Not open for further replies.
Top Bottom